Legoland


.


Jalan-jalan ke Legoland Malaysia atas permintaan anak-anak..

 sampai.. alhamdulillah cuaca yang sangat baik..
 sebelum memandu kena masuk kelas teori belajar memandu dulu..
 bawa naik bot..
kakak ngan papa..
:)
 layan je la..
 main tembak2 kat dalam ni..
 kelas robotik
 tak cukup umur lagi..so duk kat bawah je ye..
 naik ni conform basah.. so sediakan baju plastik sebelum kena air..
 main ngan pakcik kiut..
 tempat menunggu coaster besar...
 tinggi giraff ni
 sempat lagi tu..
lama x amik gamba berdua.. sadisnye makcik da naik berat badan...
 pipi pun da tembammm...  huwaaaa...!!

SENIBONG


.


Senibong
 Kali pertama ke kedai  6 corner
kali kedua ke kedai ni..
rasa lebih prefer kedai ni sebab tomyam dia sedap.. sesuai dengan taste kami..
hihi
nama kedai ni Selera Senibong

 freshh
 harga..? heheh
 Order set je..
harga RM200

 lala
kailan ikan masin
 butter prawn
 kerapu
 ketam sambal
sotong goreng tepung

p/s : best tempat ni.. boleh la bawa orang jauh kalau datang ke JB.

Alamat :
(Selera Senibong), Persisiran Pantai Senibong,
Permas Jaya, 81750 Johor Bahru 
 

Sukan Tadika IMAN rangkaian johor selatan


.


ha.. panjang dah tajuk dier.. oleh sebab ni mungkin sukan terakhir yang mungkin dapat si izzah ikut.. abang-abang izzah semua tadika kat tadika iman ni.. nanti nak kena tunggu adik faiz besar sikit lah baru dapat masuk tadika Iman ni..

kali ni sukan kat stadium UTM, pertama kali buat di sini. sebelum ni biasanya buat di padang dekat dengan taman dato onn.

bertolak ke tadika jam 715 pagi, izzah naik bas ke stadium tu. kami hanya tunggu di stadium UTM tu. memula nampak seronok.. kalau tahun lepas, langsung tak join sebab dia menangis takmo join.. kasut dia kena lecak sebab semalamnya padang tu basah sebab hujan.. terpercik sket je air lecak kat kasut..dia geli kot. lepas tu terus dia menangis nak balik rumah..huhuhu

tahun ni elok sket sebab dia masih nak join senamrobik dan perbarisan.. walaupun agak panas juga lah time tu.. acara dia pulak dekat jam 12..( akhir sekali) aduyai.. tak tahan la si kenit ni...panas.. dan cikgu beritahu dia tengah menangis kat khemah.. nak call sy tapi x tahu num phone pula.. kita punyalah semangat tunggu daripada awal pagi sampai tenghari kat atas nak tengok si izzah ni main.. sampai turn..dia tak keluar.. rupanya tak nak main dah... sabo aje.. tapi bila nampak dia dalam khemah tu memang sian juga tengok.. panas kan... da memang bebi snow ni tak tahan la panas2 & lama2..hehehehe..  kawan2 lain ok je..

takpelah.. xde rezeki kali ni nak join... kita tunggu nanti sekolah rendah je la ye Izzah Safiyyah, InsyaAllah!

Langkawi


.

Pulai Langkawi
huyeehh
weee...
acik na dengan faris
sila beratur ok..
sape tu...
hmm
gayat juga sebenarnya..hihii
mak abah yang disayangi

dinner kat langkawi..

shichi..
hehe..

releks..
comel..

 
anta acik mi g KMK kepala batas..
 
p/s : percutian singkat ke Langkawi dengan family.. best! - family day cik Ayop.. 2013 - 
singgah rumah kawan nija - jekk.. n terus ke terminal feri..ramai org sbb cuti sekolah.. tp seronok sebab jarang dpt bercuti semua..
 
family abg ijun
family abg arul n mak kak fiza
family jua nija
tina
cimi
adik mirul

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails