MELETOP steamboat Pulai Perdana 2, JB


.

Pertama kali cuba MELETOP STEAMBOAT ni.. dekat je ngan rumah. Alamat Pulai perdana 2, pilihan oklah.. seronok.. 

 
hanya dalam 10 minit je daripada rumah. pilihan pun ok..

 budak-budak yang kelaparan..

 Oleh sebab kami sekeluarga memang hantu seafood.. so sefood la pilihan kami.. ade kambing, lembu pun ada.. kami datang lepas magrib dalam jam 745pm, agak-agak lepas jam 800mlm dah start penuh..sampai ada yang kena tunggu orang habis makan baru dapat duduk.. meriah jugak lah..

harga semasa 

RM 19.90 dewasa
RM 9.90 kanak-kanak

ALAMAT:
FB : https://www.facebook.com/meletopsteamboat

repair ipad & iphone


.

Baru-baru ni ipad terjatuh ( si bibi faez yang jatuhkan untuk kesekian kali..)
terus blank dah tak keluar pape kat skrin.. blank je skrin ipad tu..
punyalah sedih.. selalu kalau blank blh la off sekejap pastu on balik.. tp kali ni blank & dah tak boleh nk on.. sob sob sob...

lepas tu cari tempat repair ipad.. guna gugel jew.. ada yang rekemen kat PJ.. oh.. jauhnya dah la duduk kat JB.. tapi pk kalau balik kg blh try betulkan kat ctu.. simpanlah dlu..

tak susah nak cari tempat ni..
repair skali iphone 4 yang rosak.. sbb motherboard rosak.. 

tempat tu ok, staff pun bagus..

daripada luar..
ipad tu je reboot je.. cara dia tekan button HOME ngan button OFF ( sebelah atas tu) serentak selama 10 saat.. skali dia off, dan bila on alhamdulillah OK balik.. yahuuuu!!!

sebab masalah tak serius so dapatlah repair.. kalau crack biasanya cost dlm 200-300 ringgit.
alamat..
boleh save alamat ni

ada  tempat main kat sini.. so budak-budak taklah stress menunggu.. :)

siapa yang ada masalah ipad n iphone rosak boleh la try hantar ke sini..staff kedai repair depan kita je..so kita boleh la tengok live masa dia baiki tu.. nampak honest jugak lah..

Hepi besday hubby!


.


Selamat hari lahir buat en hubby..
birthday en hubby ke 34.. muda belia lagi..hihihi

saya mendoakan semua impian tercapai
Allah melindungi selalu..

 kek coklat..
 kek pisang...
 yum2...
 nak beli kasut sukan untuk papa. mama terbeli skali..hihii
kasut tgh offer..! sambar satu.. sebab yang lama da comot..

besday paling simple.. adiah tshirt ngan belt skali..hihi..

luv u so much!

SUKAN SRIH 2014


.

Alhamdulillah.. sukan SRIH kali ni mama ngan papa dapat temankan & tengok sama-sama. Kalau tahun lepas papa tak dapat join sama sebab kena outstation.
 
:)
kali ni haziq tak dapat hadiah macam tahun lepas.. kesian gak tengok dia usaha gigih tapi belum ada rezeki nampaknya.. 
sabar ekk

faris dapat 2 medal lagi.. johan dan naib johan kali ni.
tahun ni pertama kali dijalankan di stadium UTM, dekat skit daripada rumah ni..dalam 10-15 minit je..


tumpang adiah adik
 pom pom girl..
 pom pom boy!

Alhamdulillah.. cuaca yang cantik & baik walaupun sedikit panas.. :)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails