Autunm in my heart..


.


ingat kat luar tu je autumn..rupernye dlm hati ni pon autumn gak... ;(..
sedey nye.. bebaru ni mak n adik kat kg ade pos brg utk raye ni. then arini adik gtau time barang tu nak bawak naik fight takleh bwk sbb makanan x dibenarkan .. apela.. geramnyaaa.... apsal makanan x leh nak hanta plak.. ni yg rasa nk tunjuk perasaan nihh!!!.. x-(... sedeynye hati ni..

b4 ni punya la seronok sbb raye ni leh la makan kue raye ngan sambal tempe yang mak masak... tapi hatiku hancur berkecai... siape lah yang tau.. yg paling sedey tu.. adik ckp.. mak pon sedey n nagis sbb x dpt nk hantar makanan yg mak masak sendiri utk anak dia yang kat perantauan ni... sayunye....aaa... sedeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;(



hari ini hari yang sgt sedih!!!!!
tade mood... ;(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails