Cerita di suatu hari


.

* Tengah-tengah stad perasan tak ade iklan bergerak depan tu.. cute..

semalam jalan2 kat stad(town),biasalah...sabtu jela time nak berjalan bsama satu family..ahad sume kedai tak buka..so duk berhibernasi je la aritu.. ari len kerja.. jalan2 tu tak berjalan mana pun.. setakat window shopping,ikut je kaki mana nak p.. tak jauh pun dr rumah..dlm 500m sampai la ..sebab rumah ni dekat tgh town.. selalu malas nak keluar rumah sebab tinggi sgt,malas nak memanjat tangga..takde lift,tingkat 4..tak larat la makcik nie da tua..huhuhu..

* Apartment umah,tingkat 4 tu umah kami.. antik kan..ehe

last tu p plus(pasaraya murah kat sini) blanje brg dapur.. syok tempat ni sebab brg lebih murah banding tempat lain.. dekat bawah umah kami je..leh nampak dr tingkap umah..ehe,so tak susah la kalau brg habis..tapi dengarnya nak tutup dah hujung bulan 3, pasni tak tahula nak beli belah katne.. sedey2..sob2..

* Hs ngan tool bocsh baru,biar diorang rajin bertukang,da besar nanti boleh buat rumah utk mama ngan papa dier..

2 Responses to “Cerita di suatu hari”

  1. uwaaa..comelnyer anak anak iu, geram tg dieroang senyum n ketawa..

  2. ehe..cam ayahnye ke emaknye..ehehehe ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails