Selamat Hari Lahir Muhd Haziq syafi


.

semalam besday haziq..
mama haziq bawa haziq jejalan kat town & belikan barang yang haziq suka..

tengok ape yang haziq dapat masa besday dia..

taraaa......!!!!!!
wa... seronok sangat haziq..
dah 4 tahun anak mama kesayangan mama nie...
mama & papa doakan haziq sentiasa sihat selalu..

tak nakal2..

sayang & jaga adik baik2..
dan yang paling penting membesar menjadi anak yang soleh... ameen.... ;c)


p/s : nak wat kek utk haziq tapi tak reti pulak.. tengok hujung minggu nanti canne..
insya allah....
hehehehe...


2 Responses to “Selamat Hari Lahir Muhd Haziq syafi”

  1. aziq, kalau x ngantuk smlm boleh acik dill join pegi taman.. sorila ye, nnt bila kita jumpa acik bawak adiah besday.. aziq nak apa? alamak.. kena bagi kat faris jugak la nampaknya.. aritu lupa dia punya bday.. hihih..

  2. iu says:

    takpa acik dill.. ;) em.. haziq nak elefen fun..hahaha.. gurau je.. tak sure lah jadi x nak wat makn2 nanti.. malas melanda diri ini.. muahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails