Award My Favalinks


.

Award 'MY favalinks' di beri oleh princessharyati di Dubai


Terima kasih bebanyak kak princessharyati..eheh.. tapi dpt award nie kena wat kije skit lah.. takpe2.. suke je.. thanx kak yat sbb ingat kat kite kat sini.. :)

Here come the rules:-

1. Blogger being tagged is to list out 5 of his/her favourite links. These links can be business
links, favorite sites, affiliate links, whatever you want BUT must be clean and non X-rated sites.

2. Then, tag 5 bloggers to share the links.

3. Also, please link back to the person who tagged you.

********************************************************************************

This my favalinks..

a. http://nharyatiz.blogspot.com/ - blog yat sendiri untuk biz collection di UAE.

- iu - http://khairaummah.com/ - website utk cari lebih pengetahuan dalam isu semasa dan lain2..

b. http://www.quranexplorer.com/quran/ - bila masa terluang yat ke sini untuk mengaji, saya p gak site nie.. sbb suara orang ngaji dier sedap.. :)

c. http://um.com.my/streaming/v1/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=1 - tengok tv 1 atau tv2 atau tv 3 malaysia online

- iu - http://imeem.com/ untuk cari lagu2 yang sedap utk letak kat blog..hihi

d. http://www.myresipi.com/ - cari resepi terutama kuih2 orang melayu

- iu - selalu p sini gak utk cuba resepi2 yang tak tahu nak masak.. haha..

e. http://www.rachaelraymag.com/ - cari resepi kat sini bila nak mkn western food

-iu - http://youtube.com/ - untuk tengok video2 menarik,isu semasa dll..

2. Ok, now I would like to tag 5 lucky dearest frenz heheheee,,jeng..jeng..jeng... :-

(1) kak ummuwafi aka afafita - Bangi
(2) kak kin - Limerick
(3) Ina - Durham
(4) kak Sid - Jepun
(5) Mimi - Glasgow

ambil.. jangan tak ambil... eheheheeee

3. And I'll also link back to the person who tagged me -
kak yat... http://princessharyati.blogspot.com/- thanx ..:)

One Response to “Award My Favalinks”

  1. wah..wah... panjangnye syarat2 die...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails