Pengalaman PRU12


.

* PRU Parlimen Malaysia 2008 - sumber utusan online

Pengalaman tidak mengundi buat kali pertama selepas cukup umur (betul ke ayat nie?) ehe... merupakan saat yang amat menyedihkan.. uhuk huk huk. ;c(.. namun dari jauh, diri ini berdoa semoga kemenangan berpihak kepada yang benar - benar berjuang demi kebenaran..

semasa hari mengundi di Malaysia tu, walaupun tak dapat mengundi..
kami (aku ngan abeku..) tidak melepaskan peluang menanti dgn tekun & bersemangat ...dup dap..dup dap..debaq2.. keputusan pru12 daripada sumber utama di internet ie live streaming tv3,rtm 1 ,utusan online, tranugkite.net,harakahdaily.net,bernama.com,malaysiakini.com dll lagi website yang memang panas ketika itu.. tidak diduga seperti yang semua maklum,pihak BA kali ini mencipta sejarah baru dengan mencapai banyak kemenangan yang tidak disangka2..di 5 buah negeri ie KL,Kelantan,Kedah,Perak, termasuk lah kemenangan besar di selangor (negeriku terchintaaa..)


apapun yang berlaku,semua ini adalah qada & Qadar drp Allah Swt...
kemenangan yang dicapai tentunya bukan perkara yang mudah & usaha yang gigih pastinya telah di berikan oleh semua pihak yang terlibat dlm pilihanraya ini.. sesungguhnya diri ini amat mengkagumi kejayaan sahabat2 membantu jentera pilihanraya sehingga mencapai kemenangan (bak kata kawanku) hatta membantu sebagai penyedia air sekalipun ia tetap mendapat ganjaran drp Allah swt..

akhir sekali.. syukur ke hadrat ilahi & TAHNIAH lebih 100x diucapkan..he he heee..

semoga islam akan terus bersinar di muka bumi ini khususnya di tanahairku yang tersayang.. Ameen


* Keputusan di kg halamanku.. ;c) - sumber website SPR

p/s : Selamat menunaikan Manifesto yang telah di janjikan sebelum ini
& Good Luck Selangor!!!LinkWithin

Related Posts with Thumbnails