Our New Life


.

p/s : yang berada di seblah kanan itu.. beby baru sy.. masih kecil & comel .. :)

teruk juga pembawaan baby kali ini, lain daripada abang-abangnya.. masih terlalu awal.. dalam 6 minggu.. alhamdulillah.. baru sembuh daripada demam panas yng agak teruk, mual & muntah, batuk.. & macam - macam lagi.. alhamdulillah.. masih diberikan kekuatan untuk meneruskan hidup ini.. dengan bantuan daripada suami terchintaaa.. tidak ternilai dengan ucapan terima kasih... doakan yang terbaik untuk kami semua ya.. ;)

9 Responses to “Our New Life”

  1. heheh...welcome to the club....bila agaknya due? keciknya beby....
    agaknya kita nie senasib yer...pregnant kali nie betul2 mencabar ...akak pun tak pernah seteruk inie...

  2. Dianne says:

    salam iu,tahniah yer,semoga sehat sejahtera selalu.

  3. e'eh comeynye beby :). haziq dan faris nak adik boy ke girl?

  4. umi_e says:

    seronoknya dia :D :P Semoga akan melahirkan anak yang sihat dan sempurna pasar rupanya...

    * kak e dari anak sulung sampai anak ke-3 tak tau nak tgk gambar scan tu hehehehehehe

  5. 4z & Ina says:

    iu... salam tahniah...patutla aritu tanya ina pengalaman bersalin di sini ek?tapi tak sempat nak cerita panjang.. ok, jaga diri baik2..

  6. CtNik says:

    taniah...tp satu je kita nk tanya...baby ni made in UK ke,german?hehe...jgn mare yek...sonok tuh dh nk 3,hopefully anak pompuan..

  7. ayu dah lama tak memblog
    tak sehat ka?

  8. congratulation k'iu! =)

  9. alhamdulillah.. sy bru sihat.. insya allah lepas nie rajin memblog kembali.. ameenn.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails