Sheffield bersama keluarga kak pah


.


Kakpah adalah kawan blog ayu,, kakpah & suami sangat peramah, mempunyai 3 org cahayamata perempuan yang sangat manis seperti emaknya.. awet muda lagiii..he he he...walaupun baru menerima tetamu drp 3 buah family sebelum itu,kakpah masih bersemangat untuk melayan kami & masak masakan yg istimewa ie pasta & sos seafoodnya yg enak..kek lapis & cheese cake pon ader... tq kak pah!!!..

* Kak Pah & suami..anak-anak mana yer..;p

* Ujiannn.. *

b4 ke rumah kak pah, pagi tu kami ke Manchester semula kerana baru terperasan tertinggal beg sandang di toilet Stadium Old Trafford,memang selamatlah beg tu..kami cari tak jumpa,dalam tu ade lah duit,jam kesayangan ku,speck, dompet dgn beberapa kad penting.. tapi apa nak wat,selepas repot di situ.. tak jumpa gak.. dah takde rezekilah tu.. ape boleh buat... b4 tu faris jatuh & pecah gigi semasa lari2 bergembira bermain bersama haziq, sian dia skang susah nak makan.. cobaaannn... redha..( maksudnya menerima tanpa ada rasa sesalan,kesalan di hati dgn ketentuan allah swt).. mungkin ada hikmahnya..

p/s : snow di pagi hari, semasa dlm perjalanan ke manchester drp sheffield.. thanx buat kakpah kerana sudi menjemput kami ke rumah.. ;) & kengkawan pastikan keselamatan barang-barang semasa berjalan.. jangan cuai.. releks semasa travel & berdoa selalu..;)

2 Responses to “Sheffield bersama keluarga kak pah”

  1. Sama2 Ayu... Juga terima kasih kerana Ayu & family sudi singgah rumah akak & menikmati hidangan ala kadar dr akak.. minta maaf banyak2 sekiranya layanan akak serba kekurangan... InsyaAllah lain kali klu pergi Sheffield jgn lupa berkunjung ke rumah akak lagi ye...

    Ha'ah ler akak baru perasan hari tu anak2 akak takde dlm gmbr ye.. takpe leh tengok gmbr2 dia org kat dlm blog akak...hehehehe...

  2. ala kak pah ni.. yang penting dpt jumpa kakpah..makan2 tu kan sampingan jer..tak makan pun ok je..;p.. mmang besh dpt jumpa kak pah.. thanx ye kak pah..giliran kakpah la mai sini..ehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails