Brussels, belgium


.



selepas sehari berada di holland.. kami telah meyempang ke belgium pulak.. kira2 dua jam lebih perjalanan balik ke rumah... dan 2 jam lebih juga perjalanan drp holland..



b4 tu bermalaman di f1 brussels 43/pn. pagi2 dah check out utk jalan2 di situ..


selain tu kami jejalan kat grand place.. naik bus sighseeing.. sbb makwe ni tak larat nak jalan lama2.. 15/pp kanak2..free.. (de had umur dier..x igt)



rasanya tempat kat brussels ni biasa2 aje.. kalau paris boleh berbangga dgn eifel towernyer.. kat brussels ni atomium la kalu nak bandingkan ngan eifel.. besaar giler..



ke mini europe... 12.50/p (knk2 bwh 3 free). budak2 lah yang paling seronok jejalan kat sini..



lagi...



p/s : berakhirnya perjalanan hujung minggu ke dua buah negara bersebelahan.. walaupun singkat, tapi memuaskan...




2 Responses to “Brussels, belgium”

  1. chinta says:

    nice city...atomium besar gile..naik ke atas...okeh la...mini europe tak masuk sbb dah tengok dr atas atomium (sebnarnye mahal sgt)...

  2. hehe... :) a aa memang besar..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails