Award di musim baru


.

This award is meant to some bloggers you love ....
award from  iza...thanks yerr..
.
lagi satu award...

Peraturannya :-
1. Bagi just kat orang yang ase GILA-GILA / BEST.
2. Bagi kat 4 orang je.
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesapa dapat award ni DiWAJIBkan buat POSTING pasal dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !!

jadi makcik nak bagi award ni kat diorang ni..
- mimi amilia - yg asyik beraya ajer..:P
- ummuwafi - birasku yang menunggu kelahiran dgn penuh dup..dap..dup.dap..
- hana syakirah - mummy yg bz sepanjang masa.. hehe
- kak joayie - pakar masakan terhangat nun jauh di pulau itu...


p/s : alhamdulillah..
 sekarang ni kat sini da nak masuk musim baru.. hujung bulan ni winter nak datang, so sekarang cuaca kat sini semakin sgt lah nak sejuk.. buleh tahan makcik ni.. pemanas kat rumah ni pulak rosak.. mengigil lah tiap hari siang dan malam sebab suhu yang berbelas2 ni.. ntah biler lah tuan rumah nak baiki heater umah ni.. rumah pun nak bertukar dah.. harapnye semuanya sume isi rumah dptlah bertahan sehingga bermulanya hidup baru nanti.. :))


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails