Bukan Khayalan


.


 
erm.. entry syahdu plak kali ni..sebenarnya baru dpt berita ttg pemergian seorang teman kosmate masa study science comp kat utm skudai dlu..  terkedu ..sayu dan sedey rasa hati ini..  allahyarhamah Lina, orang kelantan bekas clasmate sama2 belajar dlu ..meninggal dunia kerana kemalangan pd ahad lepas..  selama 4 tahun study bersama.. dan da dekat 4 tahun meninggalkan bumi utm.. tp masih segar dlm ingatan sewaktu study sesama allahyarhamah..  masih muda.. tak sangka.. singkatnya hidup ini.. giliran kita.?. wallahualam.. rasanya macam tak bersedia lg kalau diri ini di panggil atau ade diantara orang tersayang pergi.. ish.. fikir macam-macam pula rini... emm.. abaikan.. ;(

sama-samalah kita doakan.. semoga rohnya di cucuri rahmat oleh Allah SWT..
Amin...



One Response to “Bukan Khayalan”

  1. Nadwah says:

    ayu..rsanya wa pun kenal arwah kwn ayu tu..xsangka x-classmate ayu rupanya..husb dia classmate wa msa skolah dlu..nama dia zulfadli..wa pun dpt tau wife dia name Lina pass away sbb accident on d way ke KLIA utk blk ke KB..
    takziah pd keluraga & sesiapa yg mgenali arwah..smoga beliau ditempatkn di kalangan org yg beriman..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails