Award fr Izu ..


.


1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.

izu.. mummy kpd zahin yg cute lagi cantek itu.. zahin nak dapat adik lagi.. :) dulu ms kenal izu duk kat uk.. tapi leni izu da balik mesia.. & bakal dtg ke europe lagi kan..?? hehe.. 

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri
suke travel gak cam izu.. (- ^)  makan ^ - shopping^ - surfing #
music ~ ^ - tido..zzzZzz  (ble berpeluang..huhu ) - floWers ~
tv- bola..  -  ngemas (*v*) , - main ngan izzah !! ~

4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda
- kak kin.. - ummuwafi  - mimi  - cikmin - zueherwan

p/s : tq izu !!! ade lg award ..anta sini eh..ngehngehngeh ;p


2 Responses to “Award fr Izu ..”

  1. ishamizu says:

    hehehe..klu iu ada award pass gak eh kt kte!!:D alamk, tag iu izu lom wat lg la..ampun cikgu!! akn usahakn harini jgk i.Allah..

  2. aik? tag lagi...yg ari tu punya pon tak terbuat lagi!! adoi...!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails