Cheese Cake


.


time ngah seronok nak makan ni ase mcm2 nak try resipi .. tp time sibuk ke idaknye tu la yg selalunye menghalang.. (sibuk melayan anak3 dan bapak anak ler.. ape lg.. takpun ngemas umah- tp tetap sama aje mcm tak dikemas..huhu) tp klu da nekad nk wat.. semangatnya bukan main lg.. 
bak kate pepatah "nak seribu daye.. taknak mcm2 lah dalihnye.." 
mehla cuci mata.. resipi amik kat myresipi.com!.. 
resipi klik cini! tq alma ;) 

6 Responses to “Cheese Cake”

  1. emmm sedapnyer...mmg rajin. klu izu la blom tnt lg jd tuh. hehe. aii mcm manala nk dok obersea lg ni? hehe..

  2. hehehe.. ceskek tu x naik sgt.. resipi asal npk soft & kembang sket.. ala.. agaknye nt pas bersalin cik izu akn de mood nk at kek sdiri.. leni mmgla mcm2 nk kena pk.. nk bsalin lg.. x menyempat nk wt ape2.. yg pnting lahirkn beby dgn tenang, hepi dan bykkan rehat & makan mkanan berkhasiat supaya de tenaga nt nk kuarkan beby..hiihi

  3. wahhh!sedapp!
    nk rase cikit,,
    ;PPP

  4. sodapp...sendiri makan sedap.. tp x tau la klu mak mertua makan sodap ke x...hikhikhik.. ;p

  5. Zuri@ni says:

    Lamanya tak makan cheese cake... :( nak wat tak reti, nak beli jauh (kt alor star...yg kt sini tak berapa berkenan kat tekak nie, hehehe)...

  6. leh try..mn tau tingin sgt ker..leh check kt myresipi.com.. kt situt byk resipi yg mudah2..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails