Tag


.


lama la pulak tak buat keje tag ..
demam tag da kembali ke..?
ape-ape pun syok jugak layan tag ni..
lagi-lagi hari minggu yang canteek ni..
jom la layan aje.. !!

keje dia gini :-

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.

gamba tu adalah gamba adik kite time dia mai sini 21 nov lepas..
jadi bibik tak bertauliah kejap.. tp bole nyelam sambil minum air tu..heh!!
hepinye dia sebab dpt pakwe kawan baru (mat jelemen tu... ) time kat atas flight..
rindunya kat acik tin ni.. mesti dia ngah bz bersengkang mata kat utara mesia tu..
cinn.. sume kirim salam kat ko.. hahaha..;p

eh.. de syarat last tu lah.. ni yang besh ni.. dgn ini mangsa seterusnya adalah..

kak gee empunya dua anak dara yg cute sangat2..
izu yang tengah sarat nk tunggu masa bersalin.. good luck izu!
zueyie ..pun tengah menghitung hari kelahiran..
zueherwan.. yang tgh preggie gak.. tapi due lama lagi kan..leh la wat tag ni..hihi
mummy hasya.. ibunda hasya dan syahir..;)
ummu wafi.. seorang mama yang tabah melayan karenah non fichita nye.. he he..

p/s : kak fidah.. lenkali saye ade tag saya kasik akak ok!!..muahahaha ..

7 Responses to “Tag”

  1. Puan Gee says:

    alamak... den kono tag ko??
    tq iu... skrg jgk akak jwb (tgh semangat nie)

  2. hehehe tq la tag kte ni, ok gak ni smbl tgu bby kuar smbl wat tag ni, kn? insya Allah2x...

  3. tq kak gee ngan izu sudi wat tag ni... expres betol.. cayalah.. ;p

  4. Mummy HS says:

    iu..sbnrnya saje nak buat x nampak tag ni.. haha..tp nanti lpas ni hana buat ye..

  5. hehe.. takpe hana.. wat slow2 bile de masa jer.. no prob!.. tq..

  6. MaMa 3H says:

    salam perkenalan....
    comel2 your kids..:)

  7. salam kenal.. :)

    tq..tq.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails