Last Snow..maybe


.

“ mungkin ini snow yang terakhir bagi awal tahun ini..
entah bila agaknya dapat bertemu dengannya lagi..
insya allah..mungkin kalau ade rezeki hujung tahun pasti bertemu lagi..
jika tidak bertemu pun biarlah ia menjadi kenangan semasa kami menumpang di sini..
walaupun sangat sejuk tapi pemergiannya pasti dirindui.
selamat tinggal snow yang mewarnai kehidupan ini.. ”

ni keje papa lani.. ciannnn dier... ;D

sejuk-sejuk pun tahannn jugak diorang.. main takmo naik dah.. sampai la kecut..

tiga beradik bersama dgn snowman..

izzah bersama mama..

the snowman maker.. 
(katenye jangan tunjuk muke.. so gamba terpaksa digelapkan..huhuhu)

- my snow angel feb 09 -

p/s : cuaca sekarang makin cerah & suhu pun makin meningkat.. cuma sesekali hujan renyai2..mendung.. suke tapi sedey sbb takleh nak main snowball/man lagi.. takperlah.. 



5 Responses to “Last Snow..maybe”

  1. Alolooo suka gambo depa 3beradik tu, comey je abg long pgg adik, tp tkt jgk tgk!:D nway, terernye wat snowman, kretip gitu..mama iu makin slim la..jeles i...;p btw, goodbye winter, welcome spring!! enjoy..;)

  2. Zuri@ni says:

    :D Siannya Izzah diperlakukan sebegitu rupa, keh keh keh

  3. Mummy HS says:

    sedih pula ye dah nak habis winter.. masa tgh sejuk2.. tak sabar2 nak panas.. hehe.. tp ye la.. bukan selalu dapat peluang mcm tu kan..

    geram nya tgk snow man tu.. berketul2.. jeles hasya! dia asyik berangan je nak buat snow man, belum ada rezeki

    kesian izzah ! hehe.. tp comellll

  4. iu @ wid says:

    izu..kite tgok izu slim je.. x la npk besar..ok per.. takpe.. pasni kalu nk slim lagi mesti boleyy..sbb BF kan.. lg2 bf utk dua anak puteri kesayangan tuu.. lagi cpt turun brat badan.. berat i kat cni x turun2 lagi ..sket je bru.. perut lak.. ala.. buncittt ar.. segann sehh...;p

    ---------------------
    ye cian.. letak kijap je.. cpt2 amik gamba..sbb takut pasni da xde snow.. krg nanti bb jeles sbb takde gamba ngan snow bile da besarrr..( ye ke..? tgoklah nt..hehe)

    -----------------------

    hehe.. mesti hasya jeles lgi bile tgok mummy dier dlu main snow pnyalah tebal time kicik2.. tula tambah jeles tu.. takpe ada banyak masa agi.. iallah ade rezeki nt mesti dpt men snow.. mana tau dpt kwen ngan putera raje snow ke.. (duk obersea..hihihi) ..gurau je jgn mare..! ;p

  5. snowman tu nampak kurus...mungkin kecut sebab kesejukan...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails