Macam - macam lah..;)


.



ish..ish..ishh... anak siaper la niiiiii....

cebikkk..
sejak akhir2 ni izzah suka buat gaye mulut & muka gini.. lepas tu mulut nye mula la..mmm..mmm..mmm... 
then membebel sorang-sorang.. memanggil2.. sambil kuar bubble kat mulut dier tu..
abess.. meleleh2 air kat mulut tu... basah baju..

- time tengah lawa - 

orang tua kata ..ha tula.. dulu2 time mengandung nak makan something tp tak dapat... 
sebab tu la asik ngenchess ajerrrr....
hehehehe.. yeker..?? agaknye kot...hehehe.. tak pun itu hanya dongengan...
tak tahulah makcikkkk...

Gaya seorang model botol susu & puting..

- bersama 2 orang bodyguard yang setia - 

p/s : izzah da kenal ngan orang.. kalau dgn org yang tak kenal @ tak serasi dia akan menangis..hohoho


8 Responses to “Macam - macam lah..;)”

  1. Br 4bln izzah dh knl org eh! pndi ni! ehhehe..zahin dlu rse 6bln ke ats br xnk ngan org lain..nk ummi ngan babah jer..dh la tembam masa tuh..lenguh tgn ummi dia ni..huhu..

    nway comeellnye izzah, geram cik izu tgk.:)

    P/S: sdpnye pau n crepes tu..xthn tgk.heee.

  2. iu @ wid says:

    a ah izu.. pandai dier.. dier ngs tu bile tgok klu rupe len sgt.. klu rupe cam maknye xde la ngs.. siap gelak2 lagi bile di agah2..

    pernah tgok zahin time kecik.. bulat.. tembam.. & mate dier.. bulatt..cantek!

    p/s : pe lagi.. try lah request kat buah hati..hihihi ;p

  3. e'eh mama izzah ni...sian izzah mama dia publishkan gambo izzah yg comey itu...pecah rahsia izzah! hehehh..

  4. sarah says:

    comeynyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    sarah

  5. iu @ wid says:

    kak kin.. comel pe tuhh.. ape yg dak comeyyer...hihihi ;p

  6. iu @ wid says:

    comey je ke auntie sarah.. taknak belikan sebijik keter ker..? keter cokelat pon jadilah.... kehkehkeh

  7. hnyhar says:

    iu,

    cutenye bb watt muka gitu..heheh.

    awaaas!!bodyguard encem kapit adik manje..untung iu dpt boyz baik2 tuu..

  8. iu @ wid says:

    tu kalau tak nampak tu.. maunye diangkatnye mcm anak patung.. kalau kiss bukan main lagi.. mcm nak penyek beby dibuatnye..ish..ish..ish...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails