Tag : Hajat aka Whistlist


.


terbantut hajatku pagi ni utk berhibernasi sekejap drp duniya blog ni.. dek kerana menerima satu tag drp cikmin yang jauh dibenua sanaa... hohoho.. tq cikmin.. mekasih cayang kat sy.. ;D ..
siap kena check tu..ish3.. takut ni kalau x buat..hehe

time anak & kekaceh masih didunia mimpi tuu baek ambo jawab tag ni cepat2.. tp Macam da xde ape2 nak minta.. sebab da terlalu byk yang dikecapi sekarang.. Alhamdulillah ;D tapi alang2 di suruh wat whistlist ni.. mana la tau dpt nanti kan..kire rejekii lahh hihihi.. wokehh jommm tengok..!

The rules are:
1. Make a list of what you want on your birthday 
2. The list should be 10 numbers 
3. Give it to 10 frens of yours

1.  puasa & beraya di tanah suci
2. kite suka gak ngan iphone..nakkk..! hehe
3.  nak flavor wave oven - tapi microwave lama nk watpe ye..huhuhu
4. DSLR.. sure dia garu paler dengar..;p
5. MIXER Bocsh.. nak rajin wat kek..hee
6.nak laptop saiz bwh 10 inch ..viao ke..hohoho..( sure dier suke gak ni ;D)
7.Nintendo DS versi baru kaler pink
8. PSP versi pink (7 & 8 mcm tak sesuwai utk ibu anak 3.. blh di abaikan..heee)
9. video cam. 
10. nak happy & bahagia together.. forever.. dunia & di luar dunia..Amin.!!!! 
kalau tak dapat yg kat atas tu pun takpe lah.. ayat sedeyyy  ...

okeh sy nak tag... kak hnyhar,kak ummu wafi, kak kin, kak baiti, muun, najwa, mat rafity, zueyie, zueherwan & izu!! selamat ye yang lainnn... :D

p/s : whistlist utk perhatian suami aje.. tp kalau kenkwan offer nak kasik..
amat di alu-alukan..ngeh3..

4 Responses to “Tag : Hajat aka Whistlist”

  1. CikMin says:

    Checked!! bagus2...ok skg leh rehat ek...sgt bagus la whislist mama iu ni kan..hehehehe...

  2. iu @ wid says:

    ;D.. semoga dimakbulkan..hihi

  3. aik? baru je dah abes buat, dapat lagi! tak pe...tak pe..yg ni pulak nak peram lagi lama...hehhehhe...

  4. iu @ wid says:

    perammm.. jgn tak peram.. t kena tolaks markah :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails