cuti


.



hip...hip.. horayyyy...
yahuuu.. yippiii... sonot banget nii..

- barang2 dagangan..coklat..bear n bunga..etc -

takde ape2 sebenarnya esok (jumaat) sampai isnin..cuti.. so cuti wekend kali ni panjang le sket banding b4 ni.. ade perayaan ester.. ape eh benda ni x tau lah.. tak wat research lagi.. tp biasanya kalau time2 ni byklah coklat2 yg murah..bentuk telur.. bentuk rabbit.. mcm2 gaye ade..

- ngan salah satu hiasan hari ester -

so baru2 ni g la satu shopping mall ni.. saarpark centre Neunkirchen.. perjalanan dlm 10 minit naik train + 5 minit naik bas..drp homburg. takdelah besar mana shopping complex ni.. besar lagi mid valley kt kl tu..mayb tempat ni 1/5 kali ganda besarnye drp mid valley tu..huhuhu.. 

- program mewarna & mengunting untuk kanak-kanak..join jer.. -

kalau kat homburg ni lagi la kesian..xde soping complex sebesar kat neunkirchen tu..
( nampak sgt kekampungannye.. hehe)

- lepas melukis dpt hadiah sebiji telur yang cantik ..-

dalam shopping mall ni xde benda pun.. saje je jejalan.. cuci mata.. poket takleh nk cuci sebab da bersih..huhuhu just amik gamba.. buang masa.. amik angin.. makan eskim.. tu je la.. yg beshnye tpt ni boleh jd tpt memanaskan badan sbb time ni masih sejuk kat luar tu.. cian bb...

- izzah geram tu.. dgn telur yg da direbus..cantik kan..? sape x geram..-

p/s : suhu arini 26 degree.. owh.. panas...panas....


5 Responses to “cuti”

  1. zueyie says:

    dlm byk2 gambar,gambar izzah jgk yg menambak hatiku..comelnyer dier senyum...

  2. nak cekelat, nak cekelat..

  3. Ala tomeynyer izzah..pki bju miki mass merah, naik lg seri si kecik tu..ceh, mcm pengantin la plak ada seri2 kn? hehehe..

    Nway, nice!! shopping ehh? cntik perhiasan telur tu..boys pon sronot mewarna yer..mama soping apa...??:D

  4. Dengar citer kat sana coklat die sedap...nyum nyum nyum...mesti byk sale coklat ms easter ni ek...sronoknyeer...

  5. iu @ wid says:

    to zue,

    anak dara tu.. memang menawan.. menambat hati sesape yg melihatnye..hihihi....


    to kak zai,

    byk ni kat cni.. meh la mai sini.. leh mamam coklet byk2...he

    to izu,
    ada mcm minie x muker dier..hehehe.. mamanya tak soping ape2.. jalan2 aje.. cri makaan.. tp x jupe pun mamammm... uhuk3..

    aisyah,

    mg byk coklat..tp besanye kalau da habis ester tu bru murah.. nk habiskan stok kedai le kot.. leni arge biase2 lagi.. tp byk jenis.. mg meriah la ngan ceklattt...

    sana byk gak eh?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails