Izzah & her brothers


.


sane sini tunjuk gamba pakai tudung..so izzah pun takmo lah ketinggalan nk bertudung.. 1st time bertudung.. kali ni pinjam tudung mama je.. nak cari kat kedai sini takde nak jual.. mama pulak bukannye reti nak menjahit..
bukan hobinya katanya..& takde skill menjahit.. rasanya papa lagi terrer menjahit drp mama.. tabik spring kat papa !! sbb lom de tudung lagi.. so izzah pinjamlah tudung mama kejap ye mama.. 

hurm... nak kena mintak nenek ngan auntie kat kampung ni.. nenek pandai menjahit... :D yoyot pun pandai sangat menjahit..tapi yoyot dah takde... sob3..

nenekkk nak tudunggg,...!! hihihi
yang kat bawah ni tak tahu la anak saper.. tak ngaku  hohohoho
tapi cam sweeeeeet ajeee... (',)..

VS














Siti NurHaziqah & Siti Nurfarisah.. 
(main2 ngan tudung..ngeh3)

gelammnyerr mama nengok anak bujang mama nih!!, kat gamba je leh pakai gini.. kat luar rumah taklehhh.. tak elokkkk!!! hohohoho..

p/s : izzah safiyyah 4 bulan & seminggu..

16 Responses to “Izzah & her brothers”

  1. Zuri@ni says:

    Muka Siti NurHaziqah sebijik cam mama iu bila pakai tudung tu, keh keh keh...nanti balik leh le beli tudung comel2 kat Izzah, untung baby girl skang, ada banyak pilihan tudung cute2 tu :D

  2. umiaiman says:

    comeiii nyer izzah.. besar nanti mesti agi cute miut yer..

    iu, tergelak besar sy nengok gmbr anak bujang tu.. ingt anak dara mana td..keh keh keh

  3. Auw...geram lah...MasyaAllah...

    haik...trkezot kejap acik...igt sapar lah yg bertudung kat bawah tu..abang2 rupa nya...hohoho...hilang macho tinggal ayu..hohoh

    ct blom pernah pakaikan aisyah tudung..ini nak cuba ni..tiru jap boleh?..hahaha

  4. CikMin says:
    This comment has been removed by the author.
  5. hnyhar says:

    hmm..comey nyer izzah pakai tudung mama..pasni srhla org msia poskan tudung utk bb.pp izzah pon leh thn chubby..picit sket!

    i tergelak kuat u..tgk cik siti 2 org tu pakai tudung..ayu gituu!![teringat Ameen masa dia pakai tudung..hahah mcm pompuan].

  6. comei izzah!

    cun giler haziq pakai tudung..faris pon comei

  7. iu @ wid says:

    zue,

    hehehehe.. yeke sama.. adalah sket3 kot.. biasanye org cakap haziq tu lebih ikut kat ayah dia.. tp sbb pakai tudung jd cam mak dia lah.. ramai org ckp mak ayah dorg ni muka iras2.. mcm sedara tp jauh sebenarnya bezaa tuuu...heheheh:P

    bb dlm perut zue tu laki2 ke pempuan..? lom tau yer..?

    --------------------

    zai,

    mekasih ... hehehe.. sesekali pakai gitu cam len benar rase.. dulu mcm tak terfikir langsung nk pakaikan tudung sbb dua2 atas laki2.. leni da dpt sorang girl makin meriah sgt... hehehehe :D

    --------------------

    ct,

    try la pakaikan utk aisyah tu.. sure comel sgt.. dah la aisyah tu comel pipi gebuuuu...

    subhannallah.. indahnye ciptaan allah ni kan... alhamdulillahhh!!!!


    -----------------------

    kak nani,

    picit sket je kak.. izzah sana tu lagi labuhhh pipi dier.. putih melepak ..gebu lagi.. rase nk gegettt lama daahhh... bile la nk jupe kak hani ni ye... nt sy wat lawatan sambil belajar la kat sana.. tp kak hani nk g tpt len da eh... sob3... :P

    ur kids sume lembut2 muka nya.. suka tengok..:)

    ---------------------

    mimi,

    teringat lak kat adik i sorang tu.. form 2.. sama nama ngan u mi.. tapi mimi aliaza.. muke haziq ni sebijik cam dier.. hohoho...

    faris npk gantenggg kan..hihihi ..

    takpe mi.. nt i doakan semoga u dpt beby2 yg ramai cam anak3 i ni.. sure tambah penin paler u tuuu. hehehe

  8. iu @ wid says:

    cikminnn... TAHNIAHHHH yer!!!!!

    suke dgr berita gembira itu... :)

  9. hahahaha..ayunya ank bujang cik iu tu pki tudung..ee klu org tatau depa boys mmg org pcaya derg pompuan tau..hiks..

    alalaaa izzahh..comeynye..nti dh besar bley share/tukar pki tudung ngan mama..mcm untie ni haa..keh keh..

  10. comelnya bb pakai tudung.. MashaAllah..

  11. iu @ wid says:

    izu,

    si haziq tu dulu pernh de org ckp cam pempuan..sbb muka dier lembut je.. leni da npk la.. kelelakian dier..ihiks..:P

    kalau nk kongsi tudung kena bli byk2 tudung la.. wat koleksi.. mama ngan anak dier leh pakai skali..siap sama kaler ngan corak lagi u.. hehhe

    ------------------------------

    tula ina.. semua bb time kecik2 ni kalau pakai tudung mmg comel sgt2+ lagi ngan bb yg de pp labuhhh tuuu...huhhh gerammm nengoknyeee.... nashwa tu lg comell..hehe :D

  12. Zuri@ni says:

    Muka Haziq tu mmg sebijik cam muka ayah dia, senyum tu satu paten je, hehehe...tapi bila dah kena 'serkup' tu, memang cam mama dia sebijik...

    org pun selalu cakap muka kiter ngan husband cam adik beradik, sampai skang nie, dah kawin pun, ada org cakap kitorang berdua nie adik beradik, tang mata tu la yang nampak sangat :D
    Bagus muka laki bini sama, sejuk orang2 tua cakap :)

    Dr dah bagitau gender baby, tp kitorang tak kisah boy/girl...mintak semer selamat+sihat cukuplah :)

  13. zueyie says:

    very the comel lote tiga beradik nie pakai tudung...muka haziq cam muka wid la bla bertudung..anak lelaki ikut muka mak org kata hencem bla besar nnt,jd anak mak.yeke?...hehe..:D

  14. iu @ wid says:

    zue,

    a ahh..memang sama la muka zue ngan abe zue tu...org tua2 kata panjang jodoh ke ape.. x hengat hehehe.. tp biasalah org tua2 ..tatau la.. yg penting kite tau yg jodoh & hidup..mati etc sume allah da tuliskan.. berdoalah semoga allah berikan yg terbaik utk kiter sume..amen..hehehe...

    ramai org ckp yg sulung ikut ayah..yg 2nd ni ikut mak.. yg 3rd ni x npk lagi ikut saper... tp kalu da pakai tudung sure la npk cam mak dier kan.. takkan cam ayah sbb ayah x pakai tudung..hihihihi ;p

    ---------------------

    zue ,

    dua2 ni ase anak ayah nii.. sbb diorg raapat gile ngan ayah dierg.. mak ni jd peneman bile ayah takde jek..sob3... biaselah mak deerang ni garang.. slalu berangin je..hohoho..

    tp nt tgoklah yg kecik ni..mcm nk jd anak ayah gak..heee...

    encem ke dak ni..? tengok ayah la..hihihihi.. kalau x encem pun asalkan menjadi anak yg soleh dah sejuk hati ni...

  15. ayu la izzah pakai tudung...tapi, ayu lagi awek yg nama siti nurhaziqah dan siti nurfarisah tuh! hihhiihhh...

  16. iu @ wid says:

    ingatkan ayu lagi ayu..hikhikhik :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails