Picasa Tutorial


.



suke nak share link ni..
mudah digunakan.. 

boleh download sofware picasa kat : http://picasa.google.com/

4 Responses to “Picasa Tutorial”

  1. mm...da lama download benda nih, tapi blum guna lagi. Dulu2 macam tak bes, terpikat kat photoblog. la ni, photoblog dah tak bes sbb dah kena bayar la pulak kalau nak upload byk2 sekaligus..boring betul! ni cinta beralih arah semula kat picasa, tapi tah bila la nak mula projek baru neh...

  2. aleasofea says:

    wid..picasa ni utk apa ek?

  3. Ajzie says:

    dah pernah cuba dolu2

  4. iu @ wid says:

    kak kin,

    nk edit2 gamba ni mmg leceh kan.. tp kalau tau gmba pas di edit tu lebih besh drp b4 tu terus semangat nk edit.. tp leni tentera da ramai mmg kn carik ms yg sesuai la nk edit.. krg kan sakit jiwa jeee...dek sbb kn kaco slalu..hohoho


    linda,

    tu sofware tuk edit gamba..
    nak jadikan gamba lg cerah ke.. buang red eye...ke atau nk wat collage ke.. nk letak tulisan dlm gamba tu pon boley..

    try ler klu de masa.. suke2 je..


    kak azi,

    amacam..? x besh ke... hehe
    sy suke guna ni dlu2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails