UkS


.


salah satu area kat Universitaetklinikum Des Saarlandes (UkS)
 em.. lama tak ke sini..sangatlah luas kawasan nie..
aritu mama bersalin pun dekat2 ngan area ni.. :D

sebab sejuk & semperna bermulanya spring.. so jalan2 amik angin petang di sini
naik bas 511 / 512 pon bole.. dlm 20 minit aje..
naik beskal kalu pecut leh sampai dl 15 minit..hehehe


p/s : bile nk beli keter ni..
em.. lupekan aje..

10 Responses to “UkS”

  1. kakchik says:

    seronoknya melihat tempat orang. kalau umur panjang dan ada rezeki, teringin juga nak melancong untuk menambah ilmu, meluaskan pengalaman.

  2. "Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

    Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

  3. hnyhar says:

    iu,
    apsal kecik bnr gmbr iu ni..akak kmpunan nak tgk muka iu dkt2.

  4. iskk iskkk byk sungguh tempat2 menarik kat sana yer..

    pstt: insyalh iu klau ader rezeki insylhhh dapt ler sebiji keter yer..

  5. iu @ wid says:

    kak chik...

    jemputla mai sini.. ;)
    memang byk pengalaman leh dpt... seronok tauu... hehehe

    ------------------

    wira pendang,

    tq atas ingatan...salam kenal..

    -----------------

    kak nani...

    hihihi..
    saje je bg gamba kecik2.. kalau gamba besar nt tak cute.. lawa je..kihkihkih..

    nt2 la.. kite tepek gamba bsr..tgu ade gamba2 lawa bru leh tepek bsr2..hahahaha

    ha.. kak.. nk tgok yg terbesar meh la sini.. sy tunggu.. serius niii... ;p

    ----------------------

    kak zai,

    hihii.. tq tq... insya allah.. adelah nt klu de rezeki.. takpun rezeki kt mesia.. sape yg tau kan... mesti syok.. nk bli ferrari la gini... hohohoho...

    p/s : tak byk la tpt menarik kat sini.. cam duk dlm hutan je.. sunyi je bile wekend.. tapi seronokla jugak x bising sgt.. xde pencemaran udara & mate...kehkehkeh

  6. hoho....jln2...awak dh habis tour europe dah....haih...kite rindu kan alps!

  7. iu @ wid says:

    alps... cantekkkk...bile la nk p sana.. uhuk3..

    tak habis lg la ct.. byk skip tuuu... he

  8. hnyhar says:

    iu,
    jauh x jemen tu..bape km?hek3..tgklaaah..kalo ada rejeki lebih bolehla merayap kesana..awk tu kalo dtg UK meh rmh kite..WAJIB tau..

  9. hnyhar says:

    iu,
    kite dah try click kat gmbr awk ni..tp dia xkasik kite tgk muka awk dekat2 laa..isk..xpuashati nih..nak jgk tgk..suke tgk gmbr awk sekeluarga tu..comey!!

  10. iu @ wid says:

    kak nani..

    jauh ke sini...??? hmmm.. ade la dlm 1000km ke sini.. naik beskal... ntah2 x sampai.. kene nyelam dlm laut la pulak.. huhuhu..

    naik la ryanair.. turun kat frankfurt hann.. nt berminat nk mai gtau yek.. kite kecek2 serius nye...heee...

    jgannn di ajak ke sanaaaaa...dtg karang ha.. tekujat pulakk.. amcam..kalau raya ni..?? akak de x kat sana..??? ntah2 balik kg takkk ..hehehe..

    gamba kecik2 la bagus.. kalau besar2 comel sangat..anak2nye la comel.. maknye takkkk.. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails