Antalya - poster presented


.



- view from our room balcony -

arini time en huby present paper .. so tak banyak aktiviti yang  dapat dibuat selain menunggu beliau habis dalam sesinya.. oleh kerana wife & anak3 tidak dibenarkan masuk so tak dapatlah isteri beliau melihat beliau present posternya dengan jayanya..huhuhu..dekut punya organizer sebab tak bg masuk..sengal..


- mandi2 time-

so.. sebab lama sangat tunggu kat hotel mama iu pun tak tahan nak tunggu.. so kami 4 beranak berbondong keluar ke hotel utk isi masa yang ada..b4 tu sempat la kekanak2 ni mandi kat pool kejap..


- faris 2nd round tak berani da nak masuk..sejukk -

kat cni mama iu sempat berkenalan ngan seorg kwn drp israel dan anak pempuan beliau sementara menunggu suami dier abis present gak lah.. berborak la kejap.. puas gaklah meka mandi bersama kawan mereka itu..


- way to turun ke konyaalti beach-

pehtu kiter keluar hotel n  turun la ke konyaalti beach yang dlm 30 minit berjalan menuruni bukit.. jauh gak la rupenye.. tengok drp atas mcm dekat..huhu.. cian anak3 sebab time ni angin kuatla pulak.. pakai baju t shirt lengan pendek & selimut bb pun x bawa..adoi..


- main baling batu kat kucin..sume kucin lari..kuikuikui -

berjalan sekitar pantai.. ingat nak baring2 atas pasir tepi laut.. tapi sebab angin kuat sangat.. tak tahan ngan sejuk.. ada tempat main2 kat beach ni.. so lepaskan la abg-abg izzah main kat situ.. kene bayarlah pulak.. mainan pun tak banyak..


- abg2 izzah de dalam tu leni -

kat sini banyak kucin.. tapi kucin tak peramah sangat.. suke kat orang bile kita bg makan je.. kalau takde makanan takmo dekat.. kadang ade yang peramah.. suke la kekanak ni bile jupe kucing yang peramah tu...yelah kat jerman mn de kucin sgt.. dog byk laa...hohoho...  pas kepenatan plan nak balik hotel.. tapi tak larat la pulak nak memanjat bukit yang berpusing2 tu.. kesian plak kat kekanak3 ni sebab sejuk.. so naikla teksi nak ke hotel.. sib baik tak mahal.. 


- hotel sheraton drp beach -

tengok jam.. eh.. masih siang lagi.. sure en huby tak siap lagi tu.. so dlm teksi tu leh berubah hati.. gitau en teksi g ke shopping centre Migros, terbesar dan terbaru kat antalya ni.. terus dier melencong ke situ..sib baik sempat gitau..kalau tak terlepas junction kat situ..hohoho..



yang menariknye nak masuk ke shopping mall ni kene lalu kawalan keselamatan cam kat airport tu.. semua org di check oleh jaga ..beg di cek .. kene lalu kat alat dier tu.. aii  macam aper je la.. ape motif.. byk sgt ke orang tak baik kat antalya ni..hihihi.. ikut je la labu... hehehe..taklah besar sangat shopping mall ni.. cam mall2 kat mesia tu.. xde benda sangat pun.. harga pun taklah murah.. takat cuci mata jer la.. sambil2 bawak anak2 main2 dalam tu... 

mlm dalam kul 8 mlm bru en huby sampai temankan.. time ni mama iu da xde tenaga nak membawa kekanak ni..krn drp tengahari sik jalan je.. so beliau la take over.. boleh la kite menarik nafas sekejap... yang besh kat sini dpt makan2.. lama x makan sedap2.. kat sini kiter qada makan.. cake pun di belasah gak.. berbungkus2 makanan di tapau.. pas makan tu kiter pun pulang.... penat seh.. mall ni pun da nak tutup.. kul 10 mlm daa....


- Migros Shopping Mall, Antalya at night - 

3 Responses to “Antalya - poster presented”

  1. waaa dr pg smpai mlm dapat jln .. beshhhhhh nyerr.

  2. mana x penat...dari siang sampai malam merantau dengan ashkar ek...

  3. iu @ wid says:

    kak zai n i-syah,

    hehehe.. penat tu..jlan2 pun penat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails