MGSS Ziarah


.

Sukacita dimaklumkan pada bulan ini, Ust Hj Zaharuddin Hj Abd Rahman, telah sudi untuk memulakan siri program ini. Biodata beliau boleh dilihat di laman web: http://www.zaharuddin.net. Program ini akan bermula di Wolfsburg dan diikuti oleh Saarbruecken, Albstadt, dan akhirnya di Frankfurt dalam lawatannya ke Jerman.
- ayat copy drp mgss forum , baca lagi kat sini..-

insya allah esok merupakan hari terakhir program ziarah ini dijalankan pada bulan ni.. 4 program usrah/ ceramah b4 ni tak berkesempatan nak join skali.. rugi rasanya..  takper la takde rezeki.. insya allah esok boleh la join.. amin..

mgss tu stand for malaysian german student society.. kat bwh antara video yg diambil oleh kawan2  semasa program dijalankan..

 

p.s : nak habis program baru nak iklan.. xperla.. asalkan ada.. drp takde..

4 Responses to “MGSS Ziarah”

  1. alhmdulilah... program2 begini la yg harus di lakukan slu.. tengkiu kerana berkongsi ngn km di mlaysia

  2. iu @ wid says:

    sebar2 kan... semoga bermanfaat buat kita semua..:D

  3. kayteeze says:

    Beruntung juga kan... di mana2 pun boleh merasa majlis ilmu.. :)

  4. iu @ wid says:

    betul tu kak tee... alhamdulillah... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails