Tag n Award


.


maaf ye zue lama duk perap tag ni.. harap tak serik bagi lagi..hehehe..

joooommm tengok...
a) Copy badge "Vespa 3logger Award Friendship" di atas untuk diletakkan di blog anda.
da..

b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
zue, sebenarnya suami beliau kawan se UTM, kuantan pahang dulu  ngan en huby.. so mula kenal masa attend majlis kawin zue & suami.. mula rapat dgn zue kat alam maya ni.. hehehe.. zue cute & kecil molek orangnya.. bakal menimang cahaya mata pertama tak lama lagi.. tahniah zue dan suami.. :D

c. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
linda, izu, ami mahzar, kak zai, zueyie..

e) Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!
- lom wat..hehe... harap diorang ni ternampak la nama2 beliau2..hehehe... ;D


(^0^)

okeh.. siap tag.. yang kedua nak kongsi award kat atas ni kepada semua pengunjung setia blog iurf. blogspot.com (ader ker.. hehe..)..  mekasih kat kak kin latifah omar sebab sudi berkongsi award ni.. hehehe.. kawan-kawan sudi-sudikanlah membawa balik award ni selepas baca entry ni.. hihihi.. jangan malu2.. kalau malu2 nanti tak dapat award... mereka dan keluarga mereka juga yang rugi.. hehehe.. ;D

6 Responses to “Tag n Award”

  1. Zuri@ni says:

    iu datang eh masa wedding kiter :D kiter tak ingat la, ari tu rasa cam penat sangat, dah la nak kena senyum je, hahaha...

  2. latifah omar? hahahhh...

  3. iu @ wid says:

    ade... pengantin msti sibuk lari ke sana sini.. melayan tetamu,..hehehe

    kak kin.. yele.. de tahi lalat latipah omarrr... hehehe

  4. Salam iu, sori sibuk ckit..;) tq igt kt kte..nti kte wat yer!:)

  5. iu @ wid says:

    take ur time.. x wat pun x per.. jgn risau .. for fun jer..hehehe

  6. kak pun dh dpt tag ni dari kak kin 'latipah omar'...minat latipah omar, sebab cantik ngan taik lalat tu...kira gabung je la jawapan tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails