apakah...


.



aktiviti arini berjalan2 di flohmarkt aka carboot kat stad.. walapun sepanjang hari hujan..suhu plak sgt sejuk harini..13 degree, rasa cam da masuk winter balik pun ada...ingatkan hujan jd x la sejuk sgt.. tp lain pulak jadinye.. dah hujan ditambah sejuk jadila beku..hohoho.. kedai2 kat flohmarkt pun x byk la yg buka.. seciputt aje.. tapi sempatla menyambar beberapa barang.. :D, 


- hepi eh... -

larik ke Hela (tpt brg2 garden & dapur..), haziq dan faris dpt kawan2 baru arini.. tp mama dier muskil sampai bile kawan2 mereka ni dpt bertahan.. sebenarnye mcm kesian pada benda alah ni..mesti dorang ni akan mendapat tekanan perasaan yg tinggi dek dikerjakan ngan dua beradik ni.. tapi tak apalah..biarlah mereka.. ni lg kesian tengok si haziq yg duk meminta2 ni.. terbeli la juga..cair hati mak ayah dier.. erm.. tengoklah sampai bile 'benda alah' ni akan bertahan di alam yg fana ni..hihihi.. ;p


- comel eh..? -

dlm 2/ 3 jam je la kt luar.. biasanye kalau ari sabtu gini maunye sepanjang hari leh tahan jejalan kat luar tu.. hari sabtu adalah hari shopping sedunia bg sy disini.. tula rase agak luar biasalah jugak bile balik awal2 ni (malas sebenarnye nt kne masak..hohoho), tp arini abe baik ati.. beliau tlg gorengkan telur mata utk kami anak beranak..makan ngan kicap.. ngan nasi pun jadila..tgu gelap sket bru mama die mau masak.. tengoklah..hehehe..


- semoga hayat mereka lama la hendaknya.. -

then bru terperasan... kt belakang umah tu ada program rupenya..(gamba atas sekali tuuu..). esok hari mengundi kat sini.. ntah sape la YB yg bertanding dok tahu la sy..takde kaitan ngan sy..hohoho tp yg tak beshnye program apentah ni btl2 berlansung kt blakang umah sy..siap ade pentas n tpt minum2 lagi.. aduh.. jgn ade yg gaduh2 mabuk2 mlm esok dah leerr.. de artis jemputan kot esok?? entah.. ntla sy skodeng kat tingkap..kuikuikui..


- close up.. oo de pentas n tpt grill.. khemah putih tu tpt minum2.. -

3 Responses to “apakah...”

  1. bising pon sabar le jap wid, atleast ade kenangan tgk mat saleh bekempen blkg umah.. mahal pengalaman tu :)jgn lupe amik gambo..he he

  2. Ayu, ada org nak buat kenduri kawen kat belakang umah tu ke? macam kemah org kawen je.. ;).
    ps ~ ikan2 mas tu macam jadi bnaduan bilik akhir je eh...tunggu masa..bila2 masa je eh?hehe

  3. iu @ wid says:

    hihi.. nk tau gak ni.. tp x sure la tpt tu tpt berkempen ke atau tpt program lelain... kalau smpt amik gamba nt sy amik..hihii..

    kak kin,

    khemah besar tu btl2 belakang bilik haziq.. rasanya mcm tpt minum2 dan berdansaaa aje..style dorg gitula.. hohoho..

    itula.. syian ikan tuu.. sama2lah kita berdoa semoga mereka membesar menjadi ikan2 yg sihat walafiat.. hingga akhir usia mereka... amin... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails