Tamu drp Ireland


.


alhamdulillah sejak isnin lepas kami menerima tetamu drp jauh ie Kak Kin dan suami serta anak4 mereka.. & pada petang ni mereka sekeluarga telah bertolak pulang ke kg halaman di Limerick, Ireland. semoga selamat semuanya.. saye mengenali kak kin pertama kalinya ketika berborak2 di friendster kemudian berkenalan dgn lebih mendalam di alam blog.. :D, ini merupakan pertemuan kali kedua antara kami dan kak kin sekeluarga selepas kunjungan kami ke limerick pada bulan mac 2008. (izzah & hamdan takdok lagi time ni..hihi)..

- izzah & hamdan.. -

- hamdan tengok aper tuu.. -

- share.. -

syukur rasanya dpt bertemu dgn kak kin yg peramah tp pemalu macam sy..(perasan ni malu..hihihi)..tidak byk rasanya aktiviti yg dilakukan bersama diluar kerana ketika ni cuaca agak mendung dan selalu hujan.. sejuk lak tu.. kebetulan kami baru pulang drp hamburg pd senin tu .. dan hari bekerja...so sang suami tak dapat nak temankan sgt berjalan.. tapi takpe sbb pakwe kak kin aka en razali muda ckp da biasa jalan2 sendiri ni..mantap betul yer..dibantu oleh en tom2nye yg power itu..

- makan-makan..-

- tengok citer pingu.. :D -

-senyum sokmoo... :) -

1st time mokcik bertemu dgn bb baru kak kin ie hamdan yg montel..selama ni duk tengok kat blog & facebook kak kin jee..hamdan sebaya dgn izzah lahir bulan november.. beza dlm 20 hari gitu.. tp beratnye....ya allah..8kg kot.. si izzah tu kalau dukung mcm tak terasa aje..6.4kg je..huhuhu.. terima kasih buat kak kin sekluarga atas kunjungan balas ni.. dan semoga ikatan persahabatan yg terjalin bertambah erat selama2nya..

- kekanda sy & kekanda kak kin..:D -

- luar rumah..nak pulang daaa.. :( -

p/s : semoga kak kin & family tak serik utk berkunjung lagi..he he he.. :D

6 Responses to “Tamu drp Ireland”

  1. Zuri@ni says:

    Anak iu dah 3, anak k.kin 4, bila amik gambar 2 family tu, mak aiiii...ramainya rakyat, meriah sungguh :D

    Masak apa masa k.kin datang tu, hehehe...tak dapat makan, dapat bayang2 pun jadiklah, ;)

  2. iu @ wid says:

    memang meriah sungguh... yela tentera2 sume ramai.. mmg seronok la kt umah ni 2/3 ari.. hehehe

    masak ape..? em.. ala yg simple2 je..he he he.. x byk amik gamba makanan...amik gamba org saje..:P

  3. Ho ho ho...mg tetamu istimewa niii iu... :D

  4. iu @ wid says:

    ecah.. memang istimewa gitu.. semua tamu adalah istimewa...pembawa berkah di dirumah.. :D hihihihi

  5. mana plak serik gi umah ayu..dijamu macam2! hehhhe..kalau boleh nak gi lagi! hehheh.... Terima kasih la sudi terima kami sekeluarga yg ramai masyarakatnya ni..hihhhh....

    ps~ cepat kluo berita nih..hehhe.. k kin ni sekrg tgh dilanda kemalasan utk menyapu sawang2 kat umah nung...

  6. iu @ wid says:

    sy ni plak x reti nk hias ape kt umah ni..ekekeke..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails