1 August 09


.


arini bespren sy kat sini balik ke mesia for good.. sedey tak terkata .. yelah.. da hampir 3 tahun kenal bersama, program sama2.. citer same2..gosip sama2.. hihihi... tp mandi & tido x sama2 eh.. :P


tak retila nk wat sajak ke luahan hati ke.. tapi jauh di sudut hati rasa sedey teramat .. bukan ramai pun kawan kat sini.. satu2 kawan yg agak rapat da balik mesia.. ape leh buat.. life must go on.. ( semoga di perkuatkan hatiku ini...) :((



apepun.. tahniah buat dill krn berjaya menghabiskan sisa2 perjuangan di Jerman ni.. terima kasih sbb sudi menemani diri ini dikala kesedihan..waktu gembira.. berkongsi cerita.. suka dan duka.. & selamat memulakan hidup baru di Malaysia yg penuh pancaroba itu.. semoga pengalaman yg di perolehi di sini menjadi kenangan yg manis dlm hidup dill ...buang yg keruh ambil yang jernih.. mohon maaf atas salah dan silap selama perkenalan yg singkat ni.. terima kasih krn sudi menjadi teacher & memberi tunjuk ajar...Allah sahaja yg akan membalasnye..




akhir sekali semoga ukhuwah yg terjalin akan berkekalan dunia dan akhirat.. ukhuwahfillah...

- takmo lepas sebenarnya..sob3.. -


11 Responses to “1 August 09”

  1. sob sob...

    ukhuwah di perantauan mmg erat n utuh, insya Allah

  2. xpayah sajak2..ngan gamba2 n lagu ni dah cukup memberi impak.aduhai, xdapat kubayangkan bila tiba saatnya nanti..

  3. sob3(tumpang glemer...tumpang glemer)...sedey la pulak bila tengok klip vedio untuk Dill ni (apasal IU buat kilp vedio pulak..heheheh)...walaupun hanya sekejap dapat bertemu dengan Dill..tetapi dirasakan ikatan ukhuwah erat terjalin...Selamat pulang ke negara tercinta ye Dill..

  4. iu @ wid says:

    sedy.. tibe saatnyer aperrr tuuuuhhh? ;p

    kakna,

    hanya dill shj yg mmahami perasaan ini...sob2... uwaaaaaaaa....

  5. saat kita terpaksa pergi atau melihat orang yg kita rapat pergi..(pergi=balik malaysia)
    tapi mujurlah ramai kat sini set2 UTeM jugak ngeh2..jumpe aje kat opis nanti

  6. iu @ wid says:

    apsal ramai sangat geng utem kat sini ah.. korang pakat2 mai reramai eh..?? syok giler.. huhu

  7. hnyhar says:

    iu,
    bila cat rmh ni..hallamak terlewat sedarlaa..cantik & elegan..i like!

    jgn sedih2 iu..tabahkn hati, kami kan adaa..

    *suka tgk gmbr 3 beradik kat atas tuh..

  8. iu rf says:

    cantik eh...mekasih2.. baloi abe x tido mlm sbb nk wat templete bru ni.. yg lama dier x kenan..huhuhuhu..

    ehemmmm... kawan yg itu sukar di cari penggantinya.. apepun sy akn terus mencari kawan baru...x perkan dill..he he heee...

  9. dillhanim says:

    tepi sikit semua.. vip nak lalu.. hehehe..

    kak ayu time kasih banyak2 ye.. ich liebe es.. tiada kata secantik bahasa yang mampu mengungkapkan perasaan di hati ini.. eceh..

    ich werde dich und die kinder ganz vermissen.. lieb dich auch!!

    mach's gut.. wir sehen uns wieder insya Allah..

  10. iu rf says:

    aisey...ayat deutchs... ni yg payah nk faham niii.. tp takpe.. ayat kat atas tu kiter pahamm..heheheh..

    vip bru sampai mesia..jgn culture shock ye..hhehehe..ehemmm.. i liebe dich!

    jupe lg nt..heee :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails