sabtu


.


- apakah..? .. 1st time wat..free jerr.. -

semalam g jejalan kat outlet, kat saarland ni sabtu cuti holiday maria hermst (perayaan agama kut, homburg dlm saarland) tp outlet kat zweibruecken..tempat ni daerah len.. so diorang x tutup..dalam 40 minit naik bas.. biasanye kalau holiday mmg sume kedai tutup kat sini.. mcm bandar mati pun ader..hohoho.. ahad mmg sume kedai tutup lah..

- best yer dpt moto camtu..tp summer je la kuarnyer..winter sure x npk.. -

besh gak ea..sbb kalau sume tutup,org biase lepak kt umah ngan family.. so leh spend masa ngan family.. kat umah ke taman ke etc.. kalau kat mesia..holiday x holiday..ahad ke sabtu ke tiap ari kedai bukak..lak tu sampai lewat mlm.. sini kedai kul 8 mlm da tutup..kul 6 pun ade yg da tutup...so terpakse rela la duk umah..ha ha ha..

kalau pk kat mesia tu bile nak bersama family.. mlm2 da penat.. balik keje..awal pagi celik mata da g keje balik.. bla..bla.. bla.. :P ..tempat ni kalau sabtu last bas kul 5 pm ok..:D

- balik lah... -



2 Responses to “sabtu”

  1. Ajzie says:

    wahhhhhhh best nya nyopping apa tuh ayu di outlets-zweibruken tuh.. Nnt kami nak gie juga nak shopping winter jacket for bulan 12.. tak beli jacket apa2 nih dari sini..

  2. iu rf says:

    jommmmm.... kene tunggu winter ah kak.. leni x kuar lagi bju2 sejuk.. sume style2 summer jek.. x cukup kain..hihihi..

    nt conform eaa.. bile sampai kak..sy tunggu2 nihh.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails