Kaiserlautern


.



- gaye bebas di tgh panas.. -

semalam g jenjalan kat kaiserlautern, naik train direct dlm 30 minit..tempat ni lebih besar lah drp homburg ada satu stadium besar kat sini. kat cni FC Kaiserlautern memang glamer.. masa g nih plak time tgh ade match..memang penuh lah train & bas segala..tu g awal tu.. match kul 130pm.. tp kiter g sana bukanlah nk tengok match ke ape.. x kuase lah...bulan2 pose nih..lagha saje..hihihi..



actually g sebab nak temankan kak ajzie family ke sana tuk lihat umah baru mereka yg bakal didiami nt.. agen kate dekat je yg banhof ( train station..).. 10 minit je.. tp kalau jalan kaki tu rasa lebih 15 minit.. tp besh la tpt ni sebab byk kedai2 besh sepanjang jalan..tak terasa sangat la kalau jauh pun.. leh cuci mata..shopping nt bile2 x pose..hihihi..:D


- anak2 yg kehausan... ayah mak haus gak..tp sabo je le.. -

alhamdulillah..sonot juga bila sampai.. rumah pun besar..sume ok..agen tu ade lah tunjuk segala tempat cam kedai2 tuk bli groceries ke ape2..& taman permainan yg agak besar juge.. jauh mokcik pokcik sume jalan.. panas ..da ler puase.. tercungap2 den.. sabo jek nih..huahuahua.. takpe lenkali x wat lagi...ehehehe..



- kawasan kejiranan rumah baru itu.. -



tu jela aktiviti smlm..ptg tu berbuka wat nasik lemak sambal sotong kering..kak ajzie yg masak rajin betul offer diri walaupun rasanye kepenatan baru sampai drp mesia tu lom ilang lagi... ade gak udang celur tepung, kopok ikan kelate..ayam goreng.. wahh marbelesss..besh! ...hmm.. lamer la pulak x amik gamba makanan ea.. nantila bile sempat..he he he


-izzah..tak pose.. -


- latest of us.. -

p/s : insya Allah.. puasa hari ke 4 harini..:D


6 Responses to “Kaiserlautern”

  1. dillhanim says:

    rindunya sama si pipi tembam tu.. ihihihihi.. dah makin panjang rambut dia ya..

  2. hnyhar says:

    izzah senyum sebijik cam mama dia..sweeet. [buat mamanya..jgn perasan lak eh..]

  3. iu rf says:

    dill,

    sama itu tembam ja ka.. yg tak tembam ni u tak windu ka..?? wakakaka..;p

    kak nani,

    yeke..?? mcm ayah la.. tp sweet mcm mak dier..ngeee

  4. Ajzie says:

    ponat tak henggat eik.... Kesian ayu n family susah payah teman kan kami. Jasa mu akan tetap ku konang. Nnt balik dari Msia selalu2 lah dtg rumah kami ok. Kita jalan2, makan2..n berkelah di taman.. hihihi

  5. Puan Gee says:

    dapt jiran baru...bgs le. pengubat sepi di perantauan.

  6. iu rf says:

    kak azi,

    hehehe.. saje je nk temankan sambil melihat2 kawasan baru kat sana.. besh siot tpt shopping besarrrrr..kuikuikui..

    nt jgn lupe women day kiter kat sana...ekekeke..:P

    kak gee,

    alhamdulillah....
    berseri2 hidup ni rasa..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails