Ramadan Mubarak


.

ahlan wasahlan ya ramadhan..

alhamdulillah.. sekejapnya masa berlalu...
tak sangka dah nak menyambut ramadhan kali ketiga di perantauan ni..
syukurnya masih dikurniakan nikmat hidup & kesihatan bg diri sendiri & seisi keluarga..
kalau dulu berempat sekarang dah berlima.. syukur alhamdulillah...tambah 1 ahli baru ie cik piyah.....
diharap teman2 diluar sana juga sihat2 sejahtera & hepi sokmo..:D

kad drp cikmin kasihabadi.blogspot.com :

time kasih cikmin utk kad ucapan pose yg cute nih.. suke tengok family cikmin..

p/s : semoga ramadhan kali ni lebih baik drp tahun2 sebelumnya...
jom sesama memanfaatkan bulan penuh barakah ni dgn sebaik-baiknya..


7 Responses to “Ramadan Mubarak”

  1. Iu, slmt bpuasa..dh 3kali pose kt sana ek..Alhamdulillah ala kulli haal..insya Allah smg sama2 kte mjalani ibadah puasa sebaik2nya dn lbh baik dpd thn2 lps..Amin..

    Xsbr nk tgk menu bbuka iu..:D

  2. Selamat Berpuasa buat IU sekeluarga :)

  3. iu rf says:

    izu..thanx.. hehehe
    x sabo nak tgk menu berbuka?? hihihi.. x plan pun lagik nak masak gapo dier..

    mcm malas je nk masak.. kalau makan sure rajin ajerrr...ha ha ha

    ijan,

    sama2 tuk ijan dan family juge.. juge tuk bb mikael..:D

    selamat berpuasa..

  4. armouris says:

    info-info kesihatan tentang puasa kat sini - Pelbagai Info Kesihatan Tentang Puasa

  5. zueyie says:

    selamat menyambut bulan ramadhan tuk wid sekeluarga. Masih berpuasa diperantauan ya. Takpe, kumpul lah pengalaman sebyk mgkin, nnt dah balik m'sia rindulak nak posa kat german. Semoga wid sekeluarga sentiasa dirahmati Allah. Amin..

  6. kakchik says:

    salam ramadhan iu.

    kakchik mohon maaf sebab lama tak jenguk iu sekeluarga.

    semoga ramadhan kali ini menambahkan keimanan dan ketaatan kita kepada Allah SWT.

    agar berkahnya berpanjangan selepas Ramadhan.

  7. iu rf says:

    armouris,

    thanx..:D

    kak chik,

    salam ramadhan gak wat kak chik... moga kak chik sihat selalu..bersama2 yg terchintaaa

    zueyie,

    mekasih ye zue..sama2 doa...moga2 zue sihat sejahtera selalu kt sana...:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails