zb gile.. :D....


.



- bukan sy yg masak ye.. :D -

adush.. lamanye x memblog... selalu g jejalan blog kengkawan pun x sempat nk tinggalkan pesan.. bukan ape.. sibuk sket ler sejak akhir2 ni.. ader misi penting pagi nanti.. ni pun jam dah masuk ke jam 12 pagi.. lama x updet rumah ni..da byk lelabah la pulak...hohoho..

xdek benda pun nk citer.. sbb tu lah sejuk beku jek umah ni.. mekasih wat kengkawan yg masih sudi berkunjung (eceh.. mcm glamer gile..perasaannn saje..hukhukhuk) .. walaupun xde cite panas baru kt cni..

jiran :

sejak pindah pd awal bulan Nov ritu..sonot gak sebenarnya kat sini.. selain dpt rasa suasana bru.. ramai gak la jiran baru kt cni.. ramai gak org muslim.. tunisia, pakistan.turki paling ramai.. tp yg x syoknye org2 turki kt sini kebanyakkannye x suke senyum..( yeke...??) ehehehe.. maybe sbb da ramai sangat turki kt kawasan ni..so ramai yg wat dekkk jek.. lg2 kawasan ni dkt ngan masjid turki.. tp tak dinafikan ada yg mesra.. maniss.. gitu.. :D



gamba atas tu adalah makanan yang diberikan oleh jiran pakistan..(depan umah je..) baik sungguh orangnya..:D,time x pose pun kami slalu tukar2 makanan ( bile rajin masak je le..hihi) sib baik reti ckp english..wpun ayat lintang pukang..janji paham suda..hahaha.. so kdg2 tu leh la borak..tp kalau kena ngan yg ckp deutchs jek..tergangga jer laaa..huahuahua..


- jalan2 @ stad homburg.. -

mm.. tahun ni time pose kt jemen ni x rajin sungguh amik gamba makanan..x sempat kot..(alasan..) ngee.. so rasanya cam x pernah amik gamba makanan lagi takat ni melainkan yg 2nd pose.. (ada tamu..) .. menu puasa baru ni sup daging..tu pun en huby yg murah hati offer tuk masak.. pastu esoknye guna sup yg sama wat beehon sup lak.. tambah sambal kicap.. perghh.. mcm kt mesia jerk..hehehe.. tadik buka puasa.. kami call jek kedai kebab halal.. makan hamburger menu.. pommes.. pasta..adusss.. rugi x amik gamba.. kalau x..leh u all tau ni la satu2nya makanan kami bile penyakit M dtg melandaa....hohoho


- izzah @ taman... -

oklah.. melalut sajek...
selamat menunaikan ibadah puasa pd kengkawan utk hari2 seterusnya..
Good luck ok!!! pasni takdek da citer bulan pose di bumi docland ni......
choww...

3 Responses to “zb gile.. :D....”

  1. zueyie says:

    amboi naper bz benor tue..aper misi nyer? jgn giler udah la ye wid...
    penyakit M tu aper? bgtau skit..poning mokcik pkkan ni..heheh:D

  2. iu rf says:

    hehehehe... ala.. xde pe misi pun.. sajek jek bikin gempakkkk... hahaha..

    penyakit M tu .. penyakit Mesia...hikhikhik... jgn peni2 zue.. leks3... :P

  3. salam iu..
    take care ye..moga selamat dalam perjalanan.. nnt jgn lupa contact.. wajib kena dtg rumah!nak jamu iu dan family

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails