back to Germany


.




alhamdulillah..
jam 630am td kami da selamat sampai di germany kembali setelah hampir sebulan bercuti di Malaysia.. & jam 1pm td kami sampai di homburg.. perasaan tu memanglah berbeza berbanding bersama family mak ayah dan sanak saudara di sana.. apepun insya Allah cabaran mendatang akan cuba utk dihadapi.. life must go on.. :D


- etihad airways.. -

terima kasih wat ibu dan ayah & ahli keluarga yang banyak membantu.. juga buat rakan2.. jasa kalian Allah shj yg mampu membalasnya.. buat kengkawan di mesia yang x sempat dikunjungi.. mohon maaf dipinta.. harap tiada yg terkecil hati dek krn masa yg terhad disana.. insya Allah mungkin umur dpt lah kita bersua kembali..he he he..


- tschüss -


- jumpa lagi... :( -

cerita di kg insya Allah akan menyusul kemudian..krn masa yg terhad & line internet yg macam chipsmore (de lg ke istilah ni..? hehehe) .. di kg nu.. x memungkinkan lah nk menupdate umah ni sokmo.. harap maaf kpd kengkawan yg selalu jengah ke sini.. (kalau ade..:))..


- ke terminal 1 drp terminal 2.. naik bas.. brg2 mcm nk duk 2 tahun lagi..;p -

kebetulan bertemu dgn jiran sekampung di airport.. x dpt nk contact kawan2 di jerman krn simcard num jemen rosak kt mesia..huhu... kena survive la time nihh...

p/s : terima kasih buat en zairul krn membantu mengangkat brg2..
klu cik abe sorg jek x tau la camne..patah pinggang kot..hehehe

7 Responses to “back to Germany”

  1. alhamdulillah,iu dan family dah sampai.
    banyakkknye barang tu.. mmg nak tambah duduk lama lagi ke? hihi
    nnt jgn lupa,nak gambar2 kat rumah hari tu:)tq sbb sudi dtg..
    take care iu.moga cik abe lebih semangat lepas ni nak tulis tesis!

  2. anti mesti mcm2 n3 akan kuar.. xsabar nak nunggu neh...

  3. waaaa bynk giler brg...

  4. Ajzie says:

    ayu......
    dah sampai ker? awat tak call cik abe kita.. kami dok fikir this week ker next week.. tunggu2 awak call ..

  5. iu rf says:

    hana - insya allah nt kiter uplod kat picasa eh..leni x smpt lagi.. time free2 nt nk kumpul balik gamba sume.. leni berterabur la sgt..hee

    kak zai.. - insya allah kalau rajin.. ni sejuk sgt kt cni.. mcm nk tidoooo ajeeee...huhuhuhu

    kak azi - simcard rosakla kak.. x leh nk kal sesape.. num jemen kan panjang.. manalah nk igt...hehehe.. xde rezeki la nk mintak tlg akak.. passni nk mta tlg kak azi masak...sure sedapppp...theeeeee...:P

    mimi - aa..aa.. segan melihatnye..ehehe

  6. Ajzie says:

    boleh2 nnt kak azi masak.. jom dtg rumah.. makan2.. kena info awal tp.. kalau idak makan donner or durrum kita.... muhahahah

  7. iu....selamat kembali....kata nk singgah umah kna...? apa la iu ni....kita dok nunggu jer...

    nak tahu gak camne etihad airline...sebab kna insyaallah disember ni my turn lak...hehehe

    ehhh iu...jom la ke bingen besok...ada prog cam di hamburg la...nak dtg contact me k....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails