Izzah 1st Birthday


.




23 Nov 2009.. genap izzah setahun..
alhamdulillah..tak terasanya masa berlalu.. lagi2 berada di perantauan..
bermacam perkara telah dilalui.. bersyukur diri ini & family masih diberikan nikmat iman & kesihatan drp Allah swt.. tak de sambutan ape2 pun utk harijadi izzah yg pertama ni.. hanya ada sebijik kek yg tak berapa comel yang mampu di buat oleh mama piyah.. hadiah pun x beli lagi sbb takleh nak keluar rumah krn hujan & angin mcm nk ribut bagai.. keluar bila ada hal penting je.. KIV dulu ye..hehe


kek piyah yg comot..


sori eh piyah.. mama x reti nak wat kek cantik2.. huhu


abg2 dier lak yg excited..


liebe...

masih segar dalam ingatan saat2 bersalin.. walaupun saat melahirkan itu amat menyakitkan namun semuanya adalah kenangan yg paling manis buat mama piyah.. kenangan yg paling berharga bersama suami & anak-anak tersayang di sini...


1 tahun la.. =)


masa piyah lahir... & hari ke 5...


hari sebelum bersalin...


adikku yg terbang dr jauh utk menjaga ibu lepas bersalin..


tembam gile mak buyung..!

p/s : tahun lepas time ni da snow.. tp knp leni kt sini de ribut je ekk..snow nye x nampak pon..


17 Responses to “Izzah 1st Birthday”

  1. hepi birthdat to little cute princess, izzah...moga jd anak yg solehah n sihat selalu...

  2. kek coklat ni lagi comot lagi nampak menyelekan tau..huhuhu

    semalam i try resepi spaghetti u. thanks ya!

  3. Neny says:

    ala cik piyah...coooomellllllllll!!!

  4. iu rf says:

    amin.. time kasih ye ena :D

    farah.. maceh..:) my pleasure..

    kak neny.. nper x leh masuk blog akak...hohoho

  5. happy birthday izzah =)
    semoga kecomelan akan maintain sampai bila2...wiiiiii..und jadi anak yang solehah ye =)

  6. zueyie says:

    happy bday piyah...semoga sihat2 selalu hendaknya..jangan nakal-nakal dan jadi anak solehah yer..sejuk peyut mama piyah ngandungkan piyah..:)

  7. kejap jer masa berlalu...
    rasa cam baru semalam u datang glasgow

  8. iu rf says:

    acik izfa.. maceh ye.. kisses and huges from piyah..muaahh3...

    zue - amin.. maceh atas doanya...! sejuk pewut mama piyah...:D

    mimi - heh.. nk suh i dtg glasgow lagi ke mi..heheheee..:P, i tunggu turn u mai homburg laks la...cpt la book tiket.. cuti xmas ni i free...:D

  9. iLhAm says:

    wah wah....akhirnya...
    hebattt2...
    xperlu oben baru laa kak..
    lepas nieh nak order kek tingkat lah =).

    hepy belated bedy adek piyah...
    semoga sihat n stay cute:x

  10. hnyhar says:

    happy 1st birthday cik piyah kiut!

    semoga cik piyah membesar menjadi anak solehah buat papa & mamamu. suke tgk gmbr piyah dgn abg2nye tu. dia wat 'derk' je..kikiki..dia tahu x tu birthday cake dia..heheh.

    **nmpk sedap je kek tu..nyum2

  11. nanazack says:

    HAPPY BELATED BIRTHDAY PIYAH...!!!

    piyah ngan adam beza ngam2 sebulan je la rupanye....tp tgk piyah mcm piyah lg matang plak dr adam...hehehe...

    anyway, happy belated birthday cute girl ;D..

  12. CikMin says:

    hepi 1st besday cik piyah...kejap jek kan iu dah setahun...bila piyah nak adik lak...hehehe...moga piyah jadik anak yg baik..

  13. lain nye muke piyah selepas setahun..

  14. iu rf says:

    kak nani - maceh.. dia x tau.. dia tau nk makan jek.. x sabo nk makan.. bile kite suh sabo jap nk amik gamba dier menjerit lak nanessss...hohohoho

    nana- beza sebulan eh.. senang lah nk igt nt... hehehe... maceh eh nana.. ! :D pasni da leh prepare awal nk watpe tuk besday adam nt.. hiks~


    cikmin - maceh cikmin!!!... solehah lah hendaknya.. penyejuk hati ayah & ibu dia.. insya Allah....cikmin pun.. take care ye.. selamat berpantang...!!

    rusdy - tiap ari mcm lelain je muke piyah ni... tp yg pasti piyah xsama ar cam si fasha tuh...ekekekeke.. (gurau ..jgn marah aaaa...;p kehkehkeh)

  15. Zuri@ni says:

    Dah setahun dah umur izzah...kejap je masa berlalu...skang nie, setahun tu tak rasa apa2 pun...kejap sangat...
    moga izzah dlm lindungan Allah selalu :)

    ***gambar izzah yg first tu comey aaa...sweet sangat :)

  16. iu rf says:

    time kasih zue...!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails