Tamu : Wani & Sharfi sekeluarga


.



- train to Homburg drp Saarbruecken.. -

Pulang drp melawat kakna di Idstein kelmarin kami menerima tetamu yg turut sama2 pulang ke Homburg. Wani & suami serta anak2 mereka yg berkunjung ke Homburg buat kali kedua setelah yang pertama pd awal bulan okt lepas bersama keluarga kak Mila drp Leipzig dgn menaiki kereta. Kali ni hanya Wani sekeluarga shj yg singgah ke sini dgn menaiki train. Sebelum hari kejadian mereka mempunyai urusan di Bingen. Seterusnya singgah di rumah kakna di Idstein & destinasi seterusnya adalah di Homburg, Saarland .. yayy!


wani & sharfi sekeluarga di saarbruecken Banhof..


sejuk... sejuk...


Johaniskirche..Saarbruecken..

di Homburg.. kami sempat menghantar mereka di Saarbruecken untuk menaiki bas ke Luxembourg.. & di waktu petangnya kami dijemput oleh kak siti azma yg tinggal di sana untuk dinner bersama2.. wah.. sempatlah di jamu dgn nasik kerabu kak azma yg best tu beserta dgn budu khas dibawa drp Mesia.. daging salai & kari ayam pun ada utk org yg tak makan sayur...ngee... :P keesokkan harinya wani & keluarga bertolak semula ke kampung halaman di Hamburg dgn menaiki train selama hampir 12 jam.. ( lama tuh...) .. jap je rasa dah nak balik ke Hamburg.. takpe.. lenkali kena singgah lagi nih.. :D


dlm tram di Saarbruecken, kg lama kami..


balik ke homburg semula..


piyah bermanja ngan acik wani.. nuha jeles eh..? hehe


nida ..


bincang gapo dio nih.. hehe..


piyah.. nak dukung sajee...

p/s : terima kasih buat wani & sharfi sekeluarga yg sudi ke sini.. singgah lagi lain kali ya..! :D



3 Responses to “Tamu : Wani & Sharfi sekeluarga”

  1. iLhAm says:

    isk2...dah kes melagha dah nieh..
    xleh nak fokus dah ptg2 nieh..
    xplorace ke blog akk jerlaa...

    waaahh besyeee...
    kak Azma wat nasik kerabu yg superb tueh!!
    jeles2...

  2. Ida Chan says:

    waaaahhh syoknyer..sejak 2 menjak nih asik bjalan je ek. jeles i :P

    xpe la...bile lg mase nk g tgk tpt org kn :D

  3. iu rf says:

    ilham..

    dtg agi laa.. nt leh akak bwkan ke rumah kak azma lagi.. leh mkn nasik kerabu sesama..hikhikhik..:P

    ida,

    hehehe.. kalau x jalan2... xde la cite kt blog ni.. karang bersawang ...tu la kena jalan2 selaluuuuu... hiks...:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails