Fruits cake & guest visit


.



Ni lah kek buah yg kureng menjadi time mama piyah wat semalam.. Kureng sbb belah bwh & tepi dah terhangit sbb suhu terover lak.. Oven zaman purbakala,de masalah teknikal sket.. Huhu ( alasan nk bli oven bru lani...Hahaha) ... Tapi kureng2 pun tetap licin la.. Hehehe....
kita minum dulu..

Tamu yg sempat merasa kek ni.. En Sedy yg bru turun drp rumah kak Azi 's family di Kaiserlautern. Maceh krn berkunjung ke sini... Insya Allah bertemu lagi di Siegen nanti.. Hehehe...

P/s : baru lepas jln2 di Heidelberg kelmarin.. insya Allah cite akan menyusul nanti...=)

7 Responses to “Fruits cake & guest visit”

  1. Happy New Year !!!

    2010 New Year's Fireworks show

    http://fireworks2010.blogspot.com/

  2. hnyhar says:

    ooo kek buah ke tu..hmm mesti sedap kan..hai hari2 iu laki bini ni buat kek ye..ish2..nnti time akak dtg jemen iu buat kek sedap2 eh..nyum2

  3. "saye nak lagi la.." huhu suke sokmo haziq ngan air teh O..kagum2.

  4. iu rf says:

    kak nani - taklah ari2 wat kak. bile rajin ngan tingin makan jek ...hehehe...

    a aha... jemputla ke sini...! ;D

    sedy - nk bermanjer ngan onkle jek haziq nuuuu....nk mintak cekelat..gegegege

  5. Ajzie says:

    wahhhhhhhhhhh nak dtg Homburg juga la nnt dpt kek buah, asam podas n behoon sup.. hihihihi..


    p.s
    bila nak update citer Heildelberg.. Nak tgk gambar2 ayu. Kak azi mmg malas nak update blog lagi.....

  6. iu rf says:

    meh kak azi mehhh.. ;)

    ada gamba heidelberg.. tgh susun2 nih... sat lg letak kt fb..eheheh

  7. huhuhu..ingat balik m'sia~
    skali kl lain...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails