Hana's Family visit..


.


iu mit Hana..

- stad Homburg..piyah cam same je ngan org atas bumbung tuh..huhu-

arini & semalam rumah kami di serikan lagi dgn tamu drp jauh yg datang menziarah.. time kasih wat Hana & suami serta anak2 yg bertandang ke Homburg semperna percutian mereka di europe.. =) ..


- nasi ayam & bihun sup je.... alololo...syahir naper ye...-



- sempat main snow kejap b4 malam.. -

mula-mula ingat mcm tak jadi nak datang..tapi rupanya ada rezeki juga utk berjumpa di sini..alhamdulillah .. rezeki nk main snoww..weee~ \(^_^)/..


- sempat lagi... -


syahir.. comel jek..


brommmm...


main 'perang-perang'..xde org menang ekkk.. jap jekk sb sejukk!

masa sampai semalam sempat juga main2 snow yg masih berbaki di belakang rumah.. walaupun sejuk, anak2 & mak anak2 xcited main snow.. tapi kejap jek la sbb memang sejuk gile.. jadilah.. asalkan dpt tangkap gamba sume main snow..gegegeege...


se family..


- hasya & mommy main snow.. -



xmas markt..


then pagi tadi kami bawa jalan2 kejap di town Homburg, sejukknyaa..! tapi cuaca agak cantik.. sempat main2 snow jap kat playground tuh.. main baling2 snow.. seronok... =) opss.. td masa mama piyah aim nak baling snow kat papa piyah.. terkena kat hasya tepat kat muka..isk3... meraung hasya kesejukkan ... maaf eh drp auntie..tak sengaja.. !!

sebenarnya nak sengaja baling ke papa piyah.. tp salah shoot laa..hohoho..(eh,camne tetiba leh ade kt depan papa piyah..?? .) hmm... jgn marah acik ek bile da besar nt..(kot2 la hasya baca entry ni bile da besar nt..hahaha ) rase bersalah sgt nih..cian hasya..!! hehehe...


Hasya & Syahir..


- nak balik dah.. hana plan nk visit beberapa kwn kt cni tp x sempat krn kesuntukan masa...-

p/s : terima kasih pd Hana & suami krn tlg bw brg2 dr mesia itu..
semoga berjumpa lagi di Mesia nanti..! insya Allah .. =)

7 Responses to “Hana's Family visit..”

  1. iLhAm says:

    kak iu kena praktis dgn lebih gigih lagi nieh...hehe...baru tak ter"miss" lepas nieh =p..

    bessstyer dah snoww...bler snow nak turun bingen nieh=(.

  2. Salam

    wahhh, jeles3..kte kt msia pon lom jmp2 lg pn hana nieh..hihi..nway, nice meeting! seronok tgk u all main snow...aa hasya, mrh je aunty iu ni nti..aunty iu ni baek maa...:p

    hmm cantik jg bandar homburg ye...;)

  3. iu rf says:

    whoooaaaaa.. kena berguru ngan ilham niiihhhh.... haa...bile nk dtg homburg.. kiter main baling2... leh akak ajak kak azi skali nt.. main reramaiiii....perghh...heheheh ... bingen xde snow.. kene mai sini laaa...:D

    izu - x sangka leh jumpa.. sbb igtkan x jadi nk dtg... hehe.. sekejap je rase.. xpe nt kt mesia pn leh jumpa lagi...insya Allah kalau panjang umur kan...=)

    nt kite jupe reramai kt mesia nk izu??? eheheheh

  4. iu dan arif,
    terima kasih byk2 atas layanan,makanan,tpt tidur,bekal etc.maaf ye atas mana2 yg kurang. tak tolong masak dan kemas balik yg sepah2 tu.sempat jumpa kejap je.insyaAllah nnt kita jumpa balik.
    alhamdulillah kami sampai selepas 6jam lebih perjalanan. berhenti kat stesen minyak je.makan bekal pun dlm kereta.sejuk nak duduk lama2 kat luar.

    izu,nnt kita kena jumpa la mcm ni:)niat nak gi melaka pun tak sampai2 lagi.nak makan asam pedas melaka dgn ikan bakar kat umbai..:) kecek2 dgn hubby belum berjaya lagi.

  5. Ida Chan says:

    sronoknye dpt men snow. bile la dpt merase ek :P

    nk suh kirem, kang cair pulak. hohoho..

  6. iu rf says:

    hana,

    thanx hana..meriah rumah...hehee..
    xper..biaselah tu..
    insya ALlah.. semoga berjumpa lagi nt..hehehe..

    lama tu drive 6 jam..de org mengadu tak..?hehehhe.. (gurau je) take care ye..

    ida - insya Allah.. ada rezeki mana tau.. takpun leh g ke genting sesama.. aku pun x g main snow hok kt sana tu lgi..ish3...

  7. insyaALlah...rezeki jumpa akan dtg:)
    tak de pulak yg mengadu..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails