Saje....


.

Hmm...mcm da lama je x cite aktiviti kat cni..selain menjadi tukang jaga.. Chef.. Bibik.. Pekebun & penternak ikan yg berjaya di fb.. Seminggu biasanya kurang 2 atau 3 Kali kuar rumah.. Jgn tak caya... :p & arini hari 1st kuar rumah dlm mgu ni.. Sejukkk.. Baik berhibernate je.. Hohoho... Mula2 bawa piyah jejalan kat stad...



Ngengenge... Sukeee yeee!



Lepas tu lari2 naik bas nak g amik abg2 piyah balik sekolah... Hmm masih rasa takut2 kuar sorang2.. Tp lama2 sure da x berdebar.. Kut.. Miehehehe..


Biler ler snow nak Turun ni.. X sabo.. Sejukkk ...lama dah..


Balik school...mama amik Kali ni.. Biasanya papa yg jemput..


Papa ngn mama xde keter.. Scooter kicik ni je yg mampu Dibeli tuk diorg...sob3...


Cian... Pagi2 masa hari Lom cerah lagi da kene g school.. Jalan kaki sket Kendian kena naik bas.. Kendian jln kaki lagi.. Dgn Sejuk lagi tp tiap hari diorang ni bersemangat nak g sekolah...! Cuma dak ticik kat bwh ni je xmo g skolah lagi...


Kendian mama blikan Topi tuk piyah.. Cian sejukkk.. Topi b4 ni da x muat tuk pale la papa...lepas tu ptg2 larikkkkk ke sini..ngan papa piyah..


Outlet lah...gegegegeeee....


Eh.. Leh main hiding lagi si haziq syafi nihhh..


Balik la jommm....


Lampu2 tu hiasan baru kt cni sbb x lama lagi nk Xmas.. Hmmm... Xde beli ape sgt pun.. Just jalan-jalan sebab hari cerah...cantik sbb ada matahari.. Jalan2 Saje2...!!! =)

9 Responses to “Saje....”

  1. bestnye naik skuter pi skolah!! kat msia x dapek la jang..

  2. comey izzah yang berkot merah dalam stroller merah...abang2 naik scooter sampai ke skolah ke?...

  3. KesahKu says:

    salam..

    wah..bersemangat abg2 piyah g skolah.
    naik scooter tuh..baik main puas2 kat sini..
    kang balik mesia..dok pk beribu kali lak..riso kene culik aje kan.
    keta? even leh kata murah keta kat sini..
    yang mahal x termampu tu..minyaknye kan..kan..
    baik guna tram ngan bas aje..
    ala..org jerman pun x suka naik keta...

  4. iu rf says:

    rusdy - bali tu kn carik sekolah belakang umah.. senang nk naik beskal.. klu jejauh seriau jek.. mcm2 hal kt mesia tuh.. sini mlm2 jalan sorang2 pon iAllah no hal.. ye dok??

    ecah - separa2 jek ecah.. separa jln.. separa naik bas.. separa jalan lagi.gitula adenye..hikhikhik..

    kak yanti - a ah la kak.. btol gak.. mkin lama makin besh kan kt cni.. lagi2 kalo ade kwn... sy takdok kwn kt cni.. kwn duk jauh..sob3.. akak .. jadila kawan sy ye.. uhuk3... sunyinyaaa nk jalan2 ngan geng...huwaa...waa waa....

  5. Zuri@ni says:

    ha'ah, izzah comey sgt :D errr...kt tgn izzah tu apa ehhh...nampak cam sedap jer....hehe

  6. iu rf says:

    roti bretzel..peberet piyah..nak? kn mai sini.. kt cni je ade mesia xde kot..hehehe

  7. kak ayu...
    mase kak ayu & family jd tetamu kehormat pertame kami kat AD, ader 2 hero je kan??? bile plak ader yg heroin ni? cumel!!!

  8. iu rf says:

    hehe... terbayang2 lagi rumah irma kt ad yg cantik menawan tu...heheheheh... nt kene dtg sini tau irma..=) ( nk balas budi krn menumpangkan kami tpt berteduh di Ad..) hehehe...

  9. dillhanim says:

    semalam ada jumpa sorang baby ni.. dia senyum sama cam piyah.. hehehe.. rindu agaknya ni ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails