xtvt @ school


.

yg tgh tu haziq wat..

Gamba2 kat sekolah baru2 ni.. Dah biasa dgn rutin hari yg sejuk.. So far so good haziq & faris sgt excited ke skolah tiap hari.. Bangun pagi pun mudah je.. Alhamdulillah..harapnya berterusan lah ...


Lukisan haziq yg ditampal depan kelas...


Time mama jemput balik skolah.. Biasanya papa yg amik & hanta sbb dkt ngan uni.. Mama kene byr lak tuk naik bas..


=) ditampal gak kat luar kelas diorang.. farisnye ni.


Dengan farisnyer art..

Kat bawah ni lak gambar haziq bru balik drp melawat bakal sekolah yg sepatutnya masuk bulan 8 nt.. Tp rasanya time tu kite da xde kat cni... So x sempatlah nk join sekolah tu.. Just jejalan jer lah dgn kwn2 sebaya & 3 org cikgu pengiring..



Sejuk sgt wpun waktu tengahari...



Nak ke kindergarten balik lps naik bas 512.. Selepas melawat sekolah..1st time faris duk school sorang2 tanpa abg dier.. Alhamdulillah ok.. Siap malu2 meoww report kt mak dier duduk ngan sabiya lagi ( Nama kwn pempuan yg slalu main2 & duduk sama2 faris)


Ngan tag Nama besarrr...time lawatan..


P.s mak ayah diorang ni masih lagi cam ayam ngan itik time bercakap ngan cikgu kat skolah tu.. Aii fenin mokcik nihh...huhu...

8 Responses to “xtvt @ school”

  1. bestnya.. tgk pic2 tu pun boleh rasa kesejukkannya...
    sejuk2 ni rasa nak peluk heater je kan.. hhe..

  2. iu rf says:

    sejuk r lady..
    rini plg tebal rasa snow turun..
    seronok jugak la..=)

  3. cantiknya art yang faris buat..berjiwa seni :D

  4. iu rf says:

    tgk mak dier ler mad..he he he =p

  5. wow haziq has improved a lot!
    haritu lukis bodo2 je bagi kat uncle..

  6. iu rf says:

    lukisan bodo2 jer..? =p

  7. zueyie says:

    alahai..kocik2 lagi dah blajar kat oversea..bestnyer faris ngan haziq

  8. wahh..seronok eh tgk hasil anak2..lagi2 ada kat kelas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails