Movie


.


islamic movie..



Arranged.



Le Grand Voyage

sebenarnya saya amat jarang menonton movie atau tv di sini.. biasanya anak-anak yang paling rajin tengok tv.. blh dikira la ngan jari bape kali tgk tv sebulan.. paling rajin tgk bola ..(tu pun kalu club tu sy kenal..ni hb yg racun nih..huhu) .. ;p.. then waktu2 biasa ni kalau busan gile tu biasanya saya akan menonton youtube... wpun citernya kena asyik klik2 jer.. ok la.. drp tak tengok langsung kan.. kalau rajin ada gak tengok cite hidayah short drama indonesia tu.. kalau sgt rajin tgk cite korea la plak.. ( tp x besh sbb panjang sgt episod dier..huhuhu) then kalau swing mood.. tgk cite omputih.. cam twiglight.. ke aper tajuk dier tu.. cite pasal vempire.. huhu.. tgh nk rajin nk skodeng movie yg bermanfaat...insya Allah.. ;D

2 Responses to “Movie”

  1. Fa'e says:

    hahaha... kfae pon leh kira ngan jari kalo ckp pasai tgk tv tu! itu pon rancangan masak2 je....

    lbh suke tgk youtube cite korea...hihihi.
    tp skrg dh kureng sbb mr hb dok bising2 dh! skrg kena slow down lagipon dok bz ngemas skit2 apa2 yg patut!

    ish2...sedih lak cite pasai ngemas2 nie....tak bape bulan je lagi dh nak tinggaikan bumi sakura....

  2. iu rf says:

    hehehe..kak fae..;D
    xperla klu nk tgk cite ke ape.. yg penting umah kemas.. makanan cukup.. ( da masak..huhu).. tp kite ni.. mana nk abis ngemasnye.. ade jer nk kena kemas... & x kemas2.. tensen jek.. klu sepah jek.. last2 biar jek cm bot pecah.. bile da de mood br nk kemas balik..kuikuikui..

    a a .. samala.. nk tgglkann tpt ni gak.. sunyi jek kt cni xde npk sgt hiruk pikuk org sibuk cm kt mesia tu.. kul 6 lebih da xnpk sgt org.. kul 9 mlm da tdo.. mlm lama.. masa rest pun byk..huhuhu..

    cm besh jek.. kt mesia kul 12 bru tdo kot.. kul 8 da kene g keje..hhuhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails