Siegen, Germany


.




alhamdulillah.. sampai juga akhirnya di siegen setelah sekian lama plan..asyik tertangguh2 aje b4 ni.. drp Homburg kami terus ke saarbruecken utk bertemu kak azma & a.akim family yg menanti di sana.. terus ke koblenz bertemu izfa & jln2 disekitar bandar koblenz.. tukar lagi satu train kat..emm lupe nama dier..huhu.. then barulah sampai di Siegen!.. kira2 6 jam dlm train.. x terasa sangat dek krn kanak2 riang yg menemani sepanjang perjalanan...

semasa misi membina igluu..







dlm igluu...

tak sangka sampai2 di siegen malam hari ..snow turun.. tebal gak snow kt sana wpun masa ni snow kat homburg dah cair sepenuhnya.. kehadiran kami di sambut mesra oleh tuan rumah yg dah ready dgn menu2 yg marbeles...! siap dgn pencuci mulut segala... waaa... terharu sungguh dgn org2 siegen ni.. =) dah la datang pun di jemput skali ngan en sedy...hihihi...

<> tuan2 rumah.. =p


md nur & dyla..

dd & nazrin and aina..

en sedy..


=)

stay di siegen 3 hari 2 malam.. dan hari b4 bertolak pulang tu warga siegen & warga saarland bergotong royong buat igluu ... mama izzah duk perati je la sbb izzah jeles x bg mama dier nk join samer..huhuhu.. sungguh seronok bila dpt perhati semua org yg sangat bersemangat menyiapkan igluu... penat2 pun sure sangat puas hati sbb berjaya menghasilkan igluu yg di idam2kan.. ( bukan senang woo nk wat igluu reksase nihh....) mmg enjoyy la tgk org buat ni... =p

ahli rombongan cik kiah..;)


a.akim & k.azma, luqman & ayman..


us..



- mama izzah interprem..-

p.s all the best utk sume warga siegen.. terima kasih atas layanan yg diberikan!.. semoga kalian semua berjaya dgn cemerlang dlm bidang yg diceburi & panjang umur insya Allah pasti berjumpa lagi...! =)

10 Responses to “Siegen, Germany”

  1. bile akak nak balik msia?

  2. iu rf says:

    insya Allah..paling lambat hujung tahun nih..;) farah nk mai ka..??

  3. aih..paling lambat hujung thn ni?berganjak lagi ke?ntah2 ada peluang kita jumpa lagi kat belah2 sana tak?hehe

    igloo gergasi?ni pakar homburg dtg bg tunjuk ajar sekali eh.. very nice!

  4. iu rf says:

    tq..=)

    wallahualam..entahlah.. en huby duk pulun writing tuh.. risau jugak.. tp x leh nak pakse diri duk dpn keje2 setiap masa.. krg jd lg tensennn... cian ajer...

    so kene tanye empunye diri..
    kami hanye menyokong yg terbaik drp belakang..doakan juga ya yg terbaik buat semua..he he heee ;)

  5. tadi dalam tv tgk berita ada pasal org buat igloo..
    pssst: sandal birkenstock tu sangat selesa.. kat mesia ni mahal... 6-7-8 ratus.. kat germany murah sbb memang saldal tu asal orang jerman kikiki... kat jerman jauh lebih murah.. lady jumpa beberapa kedai kat marienplatz itu hari tapi sayang sangat takdak saiz untuk kaki yg kecik cinonet ni...

  6. iu rf says:

    best x org wat igluu kt tv tuh..??? hehehe...

    marienplatz..? mcm pernah ku dgr.. tp di mana ya... he he heee... lady ritu singgah ktnerrr.. meh la singgah ke homburg... ;)

  7. huhh besar tul rahmat di sebalik rombongan cik kiah minggu lepas. kalo dtg minggu depannye or depan2 lagi, cam dah xde snow jer..mmg puas hati ah!!

  8. iu rf says:

    puas hati sampai x teringat langsung nk main ski..tp besh gak main kt belakang umah warga siegen nu... =)

  9. fylla says:

    thanks buat warga saarland sbb sudi dtg siegen ni..hilang skit stress menulis thesis ni.. maaf klo ada kekurangan, terpaksa bersempit2 time tdo, xcukup space, etc..
    pepun, insyaAllah jupe lg di JB satu hari nnt.. !

  10. iu rf says:

    alles perfectk la dila...
    xdek yg kurang...
    thanx sgt2... sori sshkan aje ..yela da la tgh tulis tesis..sibuk nk ngemas brg tuk balik mesia lagi..

    panjang umur murah rezeki.. insya allah jumpa lagi..!!! =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails