Kek Gula Hangus


.



kek gula hangus .. da cuba banyak kali & hasilnye memang sedap.. sekejap je da habis.. (^__^) .. resipi yg simple je & menggunakan sukatan cawan je.. so x yah susah2 nk menimbang r..=)
setakat ni guna resipi widad @ myresipi.com.. thanx!! tak leh lak nk buka site tu td.. try la cri ye klu nak cube..



yummyy..! selamat mencuba!..




7 Responses to “Kek Gula Hangus”

  1. iu.. apasal xde lubang2..?

  2. haah..mak sy buat ade lobang2, pastu kaler dia gelap skit.ke tu kek sarang semut..ke same je kek gule hangus? rase cam same je dua2 tuh..*konfius*

  3. kek makan panas2 memang sedap..

    ni gula hangus versi lain kut

  4. iu rf says:

    irma.. agaknye terlebih perap..
    org kt 3 jam je.. kite sampai satu malam separuh hari..ngeeee


    jalak..
    yele..same aje..
    sure sdp mak masak kan..=)

    farah,

    mcm2 versi ade..
    a aaaa makan panas2 lagi sedapppppp
    da sjuk pun sdp gakkk..hehee

  5. wah...aku wat kek ni selalu tak menjadi...so dah tutup minat nak wat kek ni...tp ada rs mcm nak mencuba jugak buat kembali kek tu...

  6. wow ayu,kita tgk skill dh up sikit daa..taniah2..

    manis tak kek ni?ke biasa2?

  7. iu rf says:

    hanan.. weh try la lai.. iallah bjaye... dont give up.. ko try la resipi marble kek.. iallah jd..:D

    ct,

    hihihi...
    tu hb yg amik gamba...minat amik gamba..
    kek ni biase2 je manis nye... hb yg x suke sgt manis pun ckp ok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails