berkesan! :D


.




alhamdulillah... tq wat kak neny yg share this video.. tahun lps actually da asingkan bilik tido.. tp dek krn tak konsisten & kununnye nk jimat heater rumah.. kami pakat sume tido sesama lam satu bilik..jgn x tau sume operasi beramai2 pun duk lam satu bilik ni je le..bilik len tu mmg cler je ler..huhuhu.. tu time winter la.. tp start from tis month nk cube asing balik la.. kan da setat panas..tp still kn pakai heater lagi la kan.. sejuk gak kekadang... =)

then 1st time tdo sdiri .. yg besaq ( haziq) lak nanes...yg kecik cool jek.. bile ikut tips lam video tu (tp x la sampai 11kali kuar masuk bilik 2x je..hihi) alhamdulillah...lps tu dua2 lena sampai ke pagi hari.. aman sket..hihihi.. mlm kedua.. (smlm..) yg 2nd (faris) lak menangis.. beberapa 2 ke 3 kali gak kuar.. nak makan la minum la..huhu.. tp last2 akhirnya berjaya jugak..syukurla.. & mlm ni... pas anta dorang masuk bilik & bacakan story book.. dah x nanes da...^___^.. cumenye dorang main2 lak lam bilik tu...kene sergah barulah cpt2 wat2 tido...macam2... kelakar jugak bile tgk anak2 ni... seronok rase... alhamdulillah..... misi berjaya!!!!

p.s tq kak neny!!.. ha.. sesiapa nk try asingkan anak2 tuk 1st time tu leh la try ye!
all the best! ...cusss... ^^,


6 Responses to “berkesan! :D”

  1. Neny says:

    Tahniah2!!! Rasa bangga kan bila diorg dah boleh tido sendiri?

  2. miszmims says:

    suke tgk supernanny dulu masa undergrad.
    My fave quote from supernanny: Pls sit at your naughty corner!
    I used to be a nanny myself while in Auckland. Maybe thts explains, why I click with Piyah so fast.. wink2 ^_^

  3. ala..dah xde la blik tetamu..kena tido kat luar ke pasnih??

  4. iu rf says:

    kak neny... alhamdulillah... rase lega & bangge...hihihih

    hi miszmims... salam kenal... ;)
    i pn suke tgk cite tu.. kdg2 rasa beruntung sbb ank kita x de la nkl sgt mcm kt tv tu.. tp dek krn x tau & kurg sabar kdg2... anak2 kita yg x berapa nkl ni pn rasa mcm ssh sgt nk handle.. so pas tgk tv show tu...at least leh wat kita insaf sket & we can handle dorg dgn cara yg lebih baik.. kan..;)

    sedy,
    uih..
    bole2 ada lagi satu bilik tu kan kat ruang tamu..leh je nk duk sbb ada pintu..gegegege.. haaa bile nk mai.. jemput2... bwk skali char kue tiew ke... lomang ke..hihihi

  5. Ajzie says:

    hehehhe iu persediaan balik ke Msia..

  6. suka jugak tgok supernanny.. tp tau x supernanny tu x kawen lg.. hehehhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails