Terima Kasih...! :)


.



budak paling excited!

thanks buat kak neny.. yg bersusah payah mengepos brg2 ni.. asalnya mama piyah ni teringin nk makan megi ( mengalahkan org yg mengidam laks..:P )..da lama stok hbs.. then kak neny offer ble terbaca status kt fb.. terharunya... selain megi rupanya ada brg2 lain yg dikirim bersama.. sangat terkejut & berterima kasih..!! maaf ye kak kalau menyusahkan akak...lenkali x buat lagi..heheheh ^______^ cayang kak neny!!..baiknya hati akak..!! :)


pengirim.. =) terima kasih kak neny...!!


rempah ratus.. :)


sup bunjut pun ader...rempah beriani..belacan pon ada!!..megi.. kerisik..dan lain2 lagi...


x sabo nak buka....sib bek abg2 dier g skolah.. kalau tak lagi la berebut nk buka..heheh

juga tak dilupakan kpd kakna & keluarga yg adiahkan sticker toll swiss kpd kami...patutnye nk kene byr separuh harga pd kakna ..tp kakna kata tak perlu byr.. sedekah je ...segan rasanya..huhuhu... kakna da pulang ke mesia 19 hb june 2010 lps.. :( sedih sbb da kurang kawan sorang...sob3..


sticker swiss.. thanks to kakna krn mendermakan sticker ni kpd kami..

p.s terima kasih kpd kak neny, raunheim & kakna idstein yg berikan hadiah2 ni buat kami.. jasa kalian semua semoga Allah shj yg mampu membalasnya... ukhuwah fillah...bertemu & berpisah krn Allah..semoga jalinan persahabatan kekal selamanya dunia akhirat.. semoga sy juga bisa menjadi sahabat,teman,kawan yg terbaik buat semua yg mengenali diri ini... =)


7 Responses to “Terima Kasih...! :)”

  1. Faheem Jr says:

    salam iu..lama tak nampak iu singgah kat blog cikmin..semoga iu sihat2 ye..barang yang dipos dari malyasia tu dia pakai pos apa ye iu..cikmin hari tu anta ke german jugak..reject..huhuhu..

  2. iu rf says:

    cikmin... selalu je tgk blog cikmin..cuma x tgl pesan je.. lately cbuk skt..jrg masuk blog2 kawan...lps ni mcm nk aktif blog balik r..Insyaalllah... :)

    cikmin pos brg utk sape kt jerman..? kalau pos laju...by flight klu brg tu makanan..biasanya x leh pos.. tp klu nk pos.. jgn declare as a food.. kdg2 leh sampai gak...ikut nasib..hihihi.. tp kalau by sea.. ikut kapal laut..ape2 leh anta.. tp makan masa 2 bulan... janggut nk tunggu.. b4 ni biasa family anta by sea.. tp da dkt nk balik ni.. hbskan stok sedia ade je...hehehhe

    cikmin ape khabar... faheem da bsr la... dlu2 masih teringat lagi cikmin preggy si faheem... cute je..ehehhe

  3. E.L.I.Z.A says:

    ayu, kt sana mmg xde jual ek benda² tu semua?

  4. iu rf says:

    takdok la liza...sgt2 susah nk cri brg mesia..hok brg2 drp indonesia byk lah..mesian x ramai kt cni compare uk.. kt belah UK ramai sgt mesia..kt belah2 sini ramai indonesia study cni..=)

  5. Neny says:

    Iu ni..segan akak...

    Kena ckp tima kasih kat Kak Liza sbb dia la yg bawak dr mesia...akak ada lebih, bg la sikit kat iu since iu ngidam...hehehe.

    Eh...iu nak pi swiss lagi ke?

  6. wah nampak ada rempah briyani tu bestnya

  7. iu rf says:

    heheheh..time kasih kat kak neny la... sbb kak neny yg bg..hihihi...:)

    hehe..x tau lg... hb pye plan cne.. akak ade plan nk g swiss ke nt

    ain,
    besh2... da test da... mmg marbeles.. pasni nk tepek lauk lak..insyaallah..hihihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails