Kak nani & a.zul visit from uk


.



Frankfurt Hautbanhof, Frankfurt.. 30 july 2010


frankfurt -euro


romer


frankfurt centre..:)


atas kauhauf, frankfurt
memerhati keindahan frankfurt...drp banguann tertinggi di frankfurt..kot..? hehe



rumah iurf..:)

aduyai... lama nye nk updet entry tamu ni.. maaf kak nani.. x berkesempatan..
nk ucapkan ribuan terima kasih sbb sudi visit kami..hehehe..
seronok sgt2 masa kak nani sefamily dtg penghujung july ritu..
1st time jumpa lps sekian lama bertemu di alam maya..heheheh :)
kak nani..comel kecik2 je orgnye...baik hati.. & sgt ramah.. sgt mudah borak2 .. cam da lama kenal lak..hehehehe..

thanks skali lagi kak nani..insyaallah jumpa lagi di malaysia nt..
mohon maaf atas salah silap sepanjang berada di jerman ni.. halal eh segala yg terkurang or terlebih...hehehehee.. take care & selamat menjalani hidup yg semakin mencabar di perantauan ni...:D

p.s : =) .. rindu kak nani & anak2 semua...


2 Responses to “Kak nani & a.zul visit from uk”

  1. hnyhar says:

    salam iu,

    waaa...sedihnya lihat gambar2 bersama hr tu..ini kira cam entry di ambang kepulanganmu ke tanahair jer..

    apapun, kami juga ucapkan jutaan terima kasih atas layanan baik tuan rumah sepanjang kami ber'kampung' di homburg tu..alhamdulillah. hanya Allah yg layak membalas budi baik kalian sekeluarga.

    selamat berangkat pulang iu..sedihnyaaa..dah xde kawan kat jemen..sib baik sempat jumpa. insyaAllah kita aturkan pertemuan di malaysia pula.

    mesti seih kan nak tinggalkan jemen 4ever, setelah sekian lama bersusah senang di situ..semoga iu sekeluarga dpt menjalani kehidupan yg baik di kg halaman...

    WISHING U SALAM EIDUL FITRI !!

    **miss those cute kids as well esp muncung piyah..heheh..

  2. iu rf says:

    hehhehee...

    alhamdulillah...
    thanks kak nani..

    selamat menyambut aidilfitri juga buat kak nani sefamily..

    mohon maaf atas keterlanjran kata2 atau tingkahlaku yg kurg menyenangkan..semoga berjumpa lagi nt di malaysia..iallah..

    all the best tuk kak nani sefamily..
    peluk cium utk jijah ..pipah ngn amin yeee....;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails