terima kasih... :)


.


alhamdulillah...
dah selamat sampai di Malaysia pada jam 630 pagi di KLIA.. pd ahad lps.. 29 8 2010..
baru sempat updet blog ni.. =)
pada hari selasa bergegas ke jb krn en hb perlu lapor diri di utm..
dah 6 hari kt mesia..

so skang ni masih di jb..iallah arini akan bertolak pulang ke klang semula..
pls doakan semoga perjalanan selamat2 hendaknya..
terlalu byk yg ingin dikongsi bersama namun keadaan tak mengizinkan.. di jb ni boleh la nk surf internet dll sekejap.. kalau di kg xde line lak..so ssh sket nk online..

wekend bakal menjelma lagi..selamat berhujung minggu buat semua..
shopping2 raya tu jangan lupakan amal ibadah di bulan ramadhan yg masih berbaki ni ye..
hehehehehe.. insyaallah berjumpa lagi di lain entry..
salam rindu tuk sume..:)

p.s Terima kasih atas doa2 kwn2 yg mendoakan ...;)


5 Responses to “terima kasih... :)”

  1. welcome back to mesia iu dan family...balik for good kan? semoga selamat semuanya...seronok la dapat beraya di mesia kan..

  2. iu rf says:

    cik min..
    a aa for good.. lps ni dah xde kot jalan2 lagi di europe..:(
    tp syukur sbb da diberi pengalaman selama ni kt europe..alhamdulillah....

    bila nk jupe ni cikmin..hehehehe

  3. zueyie says:

    welcome back wid.alhamdulillah semua berjalan lancar..
    pasni kene wat entry jalan2 m'sia la..baru seimbang..:)
    selamat berpuasa..

  4. iu rf says:

    entry jalan2 mesia..? heheheh... mcm besh je bunyinya...:)
    kaalau entry makan2 ok x...:P

    thanks zue.. take careeee..!!

  5. Alhamdulillah, Ayu dan keluarga dah selamat tiba. Mudahan semuanya baik2 dan cepat menyesuaikan diri dengan pelbagai perubahan di sana. Semoga Ramadhan ini kita beroleh banyak pahala dariNya dan Moga berbahagia di Syawal mulia disamping yang tercinta. Tahniah atas kejayaan suami menyelesaikan studynya.. di sebalik kejayaannya, pasti ada seorang isteri yang setia menemani. Mudahan ilmunya barokah dan bermanfaat buat semua.
    Salam sayang dari Berlin,
    Take care Ayu.

    K Mar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails