Sinopsis.. ;-D


.


Assalamualaikum.. ( ade org ke..? he he he...)

Terlalu banyak yang berlaku.. drp sjk balik jerman sehingga hari ini, (sept 2010 - June 2011), hampir 10 bulan berada di Malaysia.. ( ayat mcm nk g jerman balik je pasni..hihihi) xde plan pun.. bajet pun da xde.. siyes kat mesia mmg sangat byk duit yang keluar..

syukur dpt habiskan semester 1 study dengan agak jayanya..alhamdulillah..
berkat pertolongan drp encik huby, & adik tina yg byk membantu menjaga anak2 semasa kelas.. (wpun on off) hehe.. juga x dilupakan orang-orang terdekat yang banyak memberikan semangat utk sambung belajar demi mengejar misi menjadi JUTAWAN beriman...!!
he he he..

semester pendek utk program master Keusahawan IT 2011 dah bermula sejak 9 june 2011, tp ade satu subjek je.. jadual tak terlalu padat, cuma agak penuh dengan kerja-kerja projek sarjana yang agak banyak jugak lah.. tesis pn da nak kena siap sehingga bab 5, presentation/interim I ( tukar tajuk) &
presentation/interim II.. baru je lepas..

so lepas ni prepare utk
kelas, presentation/Interim III (hujung bulan ni), Presentation projek sarjana II (mid july) dan ready utk berjumpa dengan penyelia2 diskas mengenai projek yang akan dibangunkan utk master ni... jadual memang agak padat sejak balik Mesia.. ( memang rase kepenatan..tak ilang2..)

start drp :

sept 2010 - tunggu barang kontena sampai, cari rumah etc..
okt 2010 - barang sampai kemas brg, deliver pesanan kawan2.
nov 2010 - apply master - interview dll.. masih kemas brg..
dec 2010 - perjumpaan mara & menyesuaikan diri..

2011
jan 2011 - start semester 1 (banyaknye kelas & assigment!!) - birthday faris ke 5
feb 2011 - sama gak.. kursus seminggu di KL - birthday haziq ke 7
mac 2011 - tak abis2 kelas..!! & presentation. lawatan dagang!! - birthday cik hb ke 31 !!
april 2011 - kurus Latihan pembentukan usahawan 10 hari!! @ Bagan Lalang, Sepang..
mei 2011 - Kelas , due assigments!! & presentations .. final sem 1..huhuhu

kemudian cuti rehat hampir 2 minggu..!!

JUNE :
(9 june 2011)

short Sem begins....!!

p.s : segala puji bagi Allah, krn masih diberikan kekuatan utk diri ini menempuhi segala cabaran & di harap akan terus mampu menghadapi segala kemungkinan di masa hadapan..insyaallah....insyaallah..insyaallah.. ( gaye lagu maher zain.. :D) o-O....



2 Responses to “Sinopsis.. ;-D”

  1. Huh,letih bdn n poket kan sjk blik.rasa mcm tenang je duk sana tp kan daya,dh rezeki takat tu je.ayu ,still ada chance nk g jemen tu,nnti smbng phd lak ;)-amin

  2. iu rf says:

    betul tu ct...!!!!

    nk sambung g aussie lak lah.. amin3..;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails