selesai interim III, next Projek 3!


.


Alhamdulillah .. 
da selesai interim III untuk SKIT sem 3 kelmarin,
tapi untuk interim ni takde markah.. cuma panel akan komen2 prototaip kita..
awal2 terketaq juga sbb terbelit nk susun ayat ( padahal da praktis kt toilet b4 tu..ahahaha)
kemudian lama2 ok.. yg best part demo sistem.. npk cam hampir sume tertarik ngan sistem tu..

so far, 
prototaip yang dihasilkan nampaknya memuaskan hati semua panel..
panel drp fakulti komputer & fakulti pengurusan..

Prof Dr Naomie ( bekas TD SPS) drp fakulti komputer @ fsksm :
jadikan lebih menarik & lebih banyak funtion n multimedia, animasi history etc

Dr Zaidi drp fakulti komputer @fsksm : 
jadikan tidak berjujukan.
xcentral malaysia sebagai rujukan..
beza ngan ebook..

En Mohar drp fakulti pengurusan @ fppsm  :
x byk sangat komen.. penat da kot..hihi
tp kenapa nk bg diskaun 50%.. ade untung ke..? huhu


so next presentation yang paling bsr adalah 
presentation projek pd :

5 JAN 2012..
jap je lagi..

tesis bab 1- 5 kena siap..
business plan
slide presentation
10/20/30
(10 slide, 20 minit presentation ,30 font size )

bab 1-5 ni kira cam dah 80% nak abis da ni.. banyak benda kena baiki.dengan subjek2 lain lagi..assigment..website, finacial statement analisis, kertas kerja.. business plan etc.. & juga nk berperang ngan anak4 yang tengah cuti skolah..kena beri perhatian betul2 pada study.. tp kena beri perhatian juga pada anak2..
memang penuh dengan cabaran....!


p/s : thanks to hubby atas sokongan!!! :-)


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails