Archive for April 2011

New Journey begins..


.

alhamdulillah..
selesai sudah kursus LPU ( latihan pembentukkan usahawan) selama 10 hari di Hotel Sri Malaysia, Bagan Lalang Sepang (10-19 april 2011), fuh.. x sangka dpt menghadapi semua ni wpun pada mulanya agak risau takut kalau x dapat nk join sepenuhnya program yg ada.


pengalaman baru, ilmu2 baru, kawan2 baru & banyak macam2 ygg baru perolehi dlm kursus ni..syukur alhamdulillah!.. so next step, susun balik jadual..listkan benda2 yg nak dilakukan, tetapkan priority, buat tindakan.. usah berlengah..kerana masa tu adalah HIDUP & NYAWA.. bukan nya emas..he he heee..

insyaallah dgn AZAM yg baru, halatuju dan matlamat yg lebih JELAS di harap akan memimpin diri ini utk mencapai IMPIAN yg di tetapkan..! :-)
rummet @ prog drp UUM..

p.s : time kasih kpd hb yg byk memberikan sokongan, ahli keluarga, kawan2 & semua yang terus memberikan semangat utk terus bertahan.. saya sayang semua!!

Berkursus........


.

alhamdulillah.. arini masuk hari ke 3 berkursus di Hotel Sri Malaysia, Bangan Lalang Sepang, kursus ni selama 10 hari syarat wajib untuk lulus sem 1 program study.. lebih kurang 7 hari lagi nk habis.....yeah!!

sebenarnya sedih giler sbb terpaksa tinggalkan anak2 & suami..:((, izzah & faris mak & adik jaga di klang, haziq lak kene ikut papa balik jb sbb papa kije.. haziq lak kene g skolah... wpun macam nampak mudah je..tp sbenarnya berat nye hati nak memikul... da beberapa hari x menatap anak2 tersayang.. tp tula..sume ni pengorbanan.. bukan selalu ( ayat sedapkan hati..huhuu) 1st time terpaksa berjauhan lama camni ngan keluarga..

alhamdulillah.. hb, mak, adik & keluarga banyak bantu berikan semangat..
thanks sgt2 ...!
kalau x.. menangis je...tp tetap kene kuatkan hati.. huhuhu..

banyak kije skolah,
banyak projek biz nk kene settlekan..
banyak bende nk kene siapkan..
insyaallah,
semoga diberikan semangat & kekuatan!
caiyokkk!! yoshhh...

- yg meluahkan perasaan..
mama wid..



4.4. 2011


.


Whoaa...
lamanya tak updet blog ni..
masih ada kah yang sayang..he he he..
saya masih sayang cuma dah xdann nk bukak blog,
apatah lagi nk menjejak blog kawan-kawan..

sebab banyaknya projek kelas, assigment, presentation class..bla..bla..bla..
kdg2 mmg stress & tertekan sgt...tp itulah yang saya pilih...
& saya harus teruskan sampai ke akhirnya...
alhamdulillah masih ade sket kekuatan..
utk teruskan perjuangan menuntut ilmu..
da nk habis pun semester 1 tahun ni. (hepi!! )
:-)

hurmmm...
tapi mcm sayang lak kalau x tulis kat sini..
sbb bile sangat tertekan & bosan2
saya selalu buka balik blog ni & baca semula kisah2 saya di Jerman dulu..
rasa seronok & terkenang balik kenangan lama2.. wah!!..

tapi..
dalam tahun ni mmg amat jarang updet blog,
next time insyaallah..?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails