SKIT : Final Semester ! insyaAllah..=)


.


 
Bermulanya semester baru utk kursus SKIT ni..
patutnye kelas dah start 22hb..
pastu dah duk berkejar ke kelas..sampai kelas dpt emel kelas ditunda n start minggu depan..
macam ape jer ler beritahu kelas cancel btl2 last minit..huhuhuhu
sib bek dpt student penyabar cam gue ni..he he heee

subjek utk sem ni ada 3.
 MCB ,MCU and UHP.
kelas stakat ni Rabu & Khamis shj.
n pastinya mesti nanti mesti ade kursus LPU,
lawatan dagang KL n JB, 
& jugak kursus2 yang lain!!

insyaallah, akan bermulanye sem yang penuh mencabar..
mmg diakui insyaallah sy da bersedia di dalam sem yang akan mencabar ni..
harapan sy akan senantiasa bersemangat & kuat menempuhi sem ni semoga Allah akan memudahkan segala urusan serta melimpahkan rezekiNya yang melimpah ruah kepada kami & keluarga..juga utk semua kawan2 diluar sana.. =) 
..amin!!

3 Responses to “SKIT : Final Semester ! insyaAllah..=)”

  1. ummi_ziz says:

    Amin. good luck iu! :)

  2. comei nye anak dara hang iu....

    iu:
    good luck for final sem..
    usaha tangga kejayaan
    x sangka kan..kejap je masa berlalu

  3. iu rf says:

    izu.. thanks ye!!!

    fiza : master ni setahun stgh je.. insyaallah moga2 dpt habiskan on time dgn cemerlang!.amin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails