Zum Geburtstag viel Glück!


.


Alhamdulillah...
bersyukur dengan kurniaan nikmat usia yang Allah berikan.. :)

Ich liebe dich! <3

 :: Pantai Teluk Gorek, Mersing 4 Mac 2012 ::


Buat terchinta!
Selamat Hari Lahir ke 17+15.^^ :P, 
Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki. Semoga terus memperolehi kecemerlangan,  rezeki yang melimpah ruah, dijauhkan drp perkara yg  tak baik, diberikan kesihatan berpanjangan & tercapai segala impian! YAKIN & POSITIF ..insyaallah kejayaan dlm genggaman..!! =)

video Khas untuk papa.. =)
:)


 hadiah untuk si dia.. (maaf lah x mampu lagi bagi adiah yang grand..huhuhu)
 
Maaf...
rasanya masih belum mampu menjadi yang terbaik seperti yang selalu diharapkan,

diri ini sangat bersyukur kerana dipertemukan dengan insan sepertinya..

sentiasa sabar dengan kerenahku & selalu ada disamping saat susah & senang..

sayang padamu sehingga ke infiniti.. terima kasih atas segala pengorbanan & kasih sayang yang dicurahkan selama ini..



Semoga perhubungan ini kekal bahagia sehingga ke hujung nyawa.. dunia & akhirat :)



5 Responses to “Zum Geburtstag viel Glück!”

  1. ape maksud tajuk entry ni iu..
    enggak paham la aku

  2. iu rf says:
    This comment has been removed by the author.
  3. iu rf says:

    hepi birthday dlm bahasa jerman.. cube google translate..hehehee

  4. so sweet :) semoga beroleh yg terbaik dunia dan akhirat, and hadiah tu pd pandangan akak, mmg cukup grand :)

  5. iu rf says:

    amin.. thanks doakan...=)
    Alhamdulillah si dia suka adiah tu.. sy hepi sgt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails